Když jsme si věřili přehled

Když jsme si věřili
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485930/bmid_kdyz-jsme-si-verili-vWK-485930.jpg 4 273 273

The Ivy Years série

Rafea štve, že o své panictví přišel opilý a při sexu na jednu noc. Jeho přísná katolická výchova kladla vždy důraz na to, že máte milovat bližního svého – jen tedy jiným způsobem než s láhví vína a krabičkou kondomů. Když se však Belle nalepí smůla na paty a stane se obětí vyloženě zlomyslného žertu, Rafe jí nabídne pomocnou ruku. Bella o ni však nestojí a rozhodne se, že s muži skoncovala. Nedokáže ovšem popřít, že jiskra, kterou spolu jedné noci zažehli, jen tak neuhasne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Shameless Hour, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když jsme si věřili. Přihlašte se a napište ho.

KatieKuli
24.01.2025 3 z 5

(SPOILER) Tenhle díl mi úplně nesednul, hlavně kvůli Belle. Neměla bych problém s tím, že se baví, pokud jí to baví. Ale vlézt do postele se vším, co dýchá, i když se jí ti kluci ani nelíbili... Déčko, Whittaker... Opravdu si myslela, že něž se objevila ta fotka, bylo všechno v pohodě? Stejně tak když se vyhýbala Rafeovi jako by měl mor a on s ní jen chtěl být? Peníze do studia psychologie se vyplatily. A ta pomsta bratrstvu... Čekala jsem asi něco víc za tak traumatizující zážitek. Ještě dočtu poslední díl, ale už se to trochu vleče a ztrácí tempo.

Bergerac16
16.01.2025 4.5 z 5

Bella je živel, správně sebevědomá, sama sebou, i když její rodina udělala hodně pro to, aby měla problém se sebeúctou. Její rozhovor s nováčkem týmu o jeho novém suspenzoru je parádní, nasmála jsem se. Docela mi přišlo líto, že to hokejové prostředí tam bylo jen na rozjezd příběhu.

Bella po špatné zkušenosti z dospívání nepěstuje vztahy, ale jen přátelství s benefity se svými kamarády. Naprosto jsem nepochopila, co je na tom špatně. U stejně mladého atraktivního kluka na vejšce by se nad tím nikdo nepozastavil. Dvojí metr jako hrom, i tady v recenzích, jak jsem si všimla.

U Rafea jsem si uvědomila, jak jsem stará. Když prožil své poprvé, nepochopila jsem nejdřív, co je na tom špatně, když to bylo hezký.

„Kdybych tě týden na to potkal na schodech s některým tvým kamarádem z hokeje, zničilo by mě to.“

Opravdu jsem stará a pragmatická, nedokážu uvažovat jako ryzí, čistej, nevinej, citlivej kluk. :-( I když vlastně ani Belle to nedošlo, dokud jí to Rafe nevysvětlil, myslela si, že ji odsuzuje za její sexuální život, což naprosto nebyla pravda. A Rafe opravdu takový je, je moc příjemné číst o takhle originálně vykresleném hrdinovi.

Intimní scény nejsou samoúčelné a mají šťávu.

Pomsta bratrstvu byla parádní, nechat ty pitomce, aby si reklamu během vlastního výročí „prezentovali“ oni sami je skvělá! Vedlejší linie s Allison byla zajímavá, vůbec mě nenapadlo, co za její nevěrou mohlo stát.

Pája699
28.10.2024 5 z 5

Krásné a příjemné pokračování této skvělé party!

Příběh Belly a Rafeho si určitě zamilujete .-) Bella je prostě Bella :-) je prostě svá a umí si život užívat plnými doušky...tedy až do jednoho osudného dne….Já ty bratrstva prostě nesnáším!

Rafe je takový méďa Béďa a mazel, pohodový, laskavý ale v první řadě kamarád na svém místě. Bellu nenechá ve štychu a snaží se jí pomoct…i když se Bella snaží ho od sebe odehnat všemi možnými způsoby. Hlavně svojí náladou :-D Rafe se ale nedá….podporu dostane i od svého hokejové týmu, ve kterou ani nedoufala.

Prostě krásný příběh se špetkou humoru, vášně, lásky, podpory a porozumění.

Nooo a s chutí do posledního dílu!

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

Kniha Když jsme si věřili v seznamech

v Mé knihovně247x

2018  85%Hodnej kluk