andrew8woods komentáře u knih
Jedná se o třetí knihu od autora, kterou jsem přečetl a musím přiznat, že mě to vůbec nezaujalo. Příběh mi přišel takový nějaký a stejně tak postavy. Za mě je mnohem lepší Cesta kolem světa za 80 dní
Za mě o trochu slabší než předchozí díl, ale to nemění nic na tom, že je to skvělá kniha plná skvělých příběhů i ilustrací. Určitě se pustím i do dalších dílů.
Další díl ze série. Kvalita se drží nějak v průměru. Dítě kniha potěší, ale pro dospělého je to přeci jen až moc jednoduché.
S touhle sérií jsem začal už dávno a nikdy to pro mě nebylo nic extra a já vlastně pokračoval jen kvůli hlavnímu hrdinovi. Tento díl mě ale hodně bavil. Setkání s ostatními členy Ligy Spravedlnosti bylo zábavné a určitě bych si přečetl další podobné komiksy.
Pátý díl z této série se opět drží na stejné úrovni jako dva předchozí díly a současně s tím má dost podobný problém jako ten předchozí. Kniha se čte dobře a díky tomu, že má něco málo přes dvě stě stran, tak se přečte za chvíli. S tím však souvisí i to, že v knize není dost prostoru na prokreslení všeho. Opět mi přišlo, že spousta věcí zde vzniká tak nějak odnikud a postavy jsou až moc chytré (a dokáží si domyslet i něco, co by jen tak někoho nenapadlo). Knize bych klidně přidal pár stránek, protože samotný nápad mi přijde dost zajímavý.
Je to nejlepší kniha roku? Ne. Vlastně bych knihu nezařadil ani do kategorie dobrých knih. Přes vlastně nulová očekávání se mi však kniha celkem líbila. Příběh je jednoduchý a hlavní hrdinové byli rozhodně nejsympatičtější, ze všech hrdinů z romantických knih, které jsem četl. Samotné prostředí, kde se příběh odehrává je taky zajímavé (a pro mě) originální. Dospělých scén je v knize dost, ale nemůžu souhlasit s jinými hodnoceními, že jich je hodně.
Určitě to není kniha, kterou by musel číst každý, ale já nejsem zklamaný z toho, že jsem si jí přečetl...
Od autora jsem přečetl celou sérii Hadrový panák, která se mi líbila (skrze čtivost a hlavně postavy). Tato kniha je v podstatě stejná jako autorovy předchozí knihy, ale mě chyběla dynamika starých postav, k těm novým jsem si moc vztah nevytvořil. Vraždy jsou opět neuvěřitelné, tak jako jsem už byl zvyklý z předešlých děl. Kniha nějak nepřekvapí pokud autora znáte. Pokud čtete podobné knihy z tohoto žánru, tak vás kniha spíše zklame...
True crime kniha o vrahovy, který terorizoval celé své okolí. Jeho dětství, vraždy i proces.
Knihu jsem docela dlouho odkládal, protože má přeci jen docela dost stránek. Po "přečtení" musím říct, že kromě toho nebyla vůbec čtivá. Kdyby měla kniha tak o sto stran méně, tak by jí to určitě prospělo. První a druhá část knihy jsou skvělé, ale potom se dostaneme k procesu, který je prostě nuda (tuto část jsem dost přeskakoval). Nakonec přišel na řadu rozhovor se samotným vrahem - přestože je tam pár zajímavých částí, tak mi opět přišlo, že se to dalo nějak seškrtat.
Pokud hledáte knihu, která všechno popíše až do moc zbytečných detailů, tak tohle je kniha, kterou hledáte.
Osobně si knihu znovu nepřečtu, ale určitě nebyla nějak špatná. Prostě mi akorát neseděla ta forma...
Určitě to není nejlepší díl ze série, ale určitě je fajn k přečtení. Líbilo se mi téma první lásky a hledaní taneční partnerky. Občas je to vtipné, ale spíše pro mladší čtenáře.