Aneleh Aneleh komentáře u knih

Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Knihy o lásce čtu ráda, tuto jsem však chvílemi i chtěla odložit, pak ale zase přišly trochu více záživné a celkem zajímavé postřehy. Takže ze zajímavosti jak to dopadne jsem dočetla, trochu však znechucená přemírou vulgárních slov. Příběh je však ze života, spousta dívek a žen dává samu sebe a vášnivou lásku muži, který si to nezaslouží.

17.10.2013 3 z 5

Příliš hořká čokoláda Příliš hořká čokoláda Zuzana Rampichová

Detektivka s dobře vykreslenými charaktery a psychologií jednotlivých postav, skvěle se hodící do letošního horkého léta.

27.07.2013 4 z 5

Hrníček z lásky Hrníček z lásky Táňa Kubátová

Lehká oddechovka, moje první kniha, kterou jsem četla od této spisovatelky. Doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout a navodit si dobrou náladu u příjemného, optimistického čtení.

08.06.2013 4 z 5

Muzeum zkamenělin Muzeum zkamenělin Margaret Atwood

Zajímavý pohled na mezilidské vztahy viděný očima všech zúčastněných a skvěle vykreslená psychologie jednotlivých postav mě zaujaly.

17.04.2013 5 z 5

Na viděnou Na viděnou Mary Higgins Clark

Další úžasná detektivka od této spisovatelky, jejíž děj vás okamžitě pohltí a bude udržovat v napětí až do konce.

05.02.2013 5 z 5

Deník lhářky Deník lhářky Patry Francis

Skutečně tato autorka píše napínavé psychologické zápletky stylem Joy Fieldingové, kterou mám nejradši. Kniha mě zaujala od samého začátku a od půlky už se nedalo odtrhnout. Škoda, že je jen jedna kniha od této autorky, doufejme, že budou další podobné. Skvělé čtení!

30.12.2012 5 z 5

Kočka na prameni Kočka na prameni Lydia Adamson

Myslím, že velmi důstojné pokračování kočičích krimi, poté co stará paní spisovatelka L. J. Braun zřejmě ukončila svoje nádherná dobrodružství s Koko a Yum Yum. První kniha L.Adamson ukazuje, že se máme opět na co těšit, že pokračuje v kočičích krimi v podobném duchu.

23.07.2011 5 z 5