Aneleh komentáře u knih
Knihy o lásce čtu ráda, tuto jsem však chvílemi i chtěla odložit, pak ale zase přišly trochu více záživné a celkem zajímavé postřehy. Takže ze zajímavosti jak to dopadne jsem dočetla, trochu však znechucená přemírou vulgárních slov. Příběh je však ze života, spousta dívek a žen dává samu sebe a vášnivou lásku muži, který si to nezaslouží.
Detektivka s dobře vykreslenými charaktery a psychologií jednotlivých postav, skvěle se hodící do letošního horkého léta.
Lehká oddechovka, moje první kniha, kterou jsem četla od této spisovatelky. Doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout a navodit si dobrou náladu u příjemného, optimistického čtení.
Zajímavý pohled na mezilidské vztahy viděný očima všech zúčastněných a skvěle vykreslená psychologie jednotlivých postav mě zaujaly.
Další úžasná detektivka od této spisovatelky, jejíž děj vás okamžitě pohltí a bude udržovat v napětí až do konce.
Skutečně tato autorka píše napínavé psychologické zápletky stylem Joy Fieldingové, kterou mám nejradši. Kniha mě zaujala od samého začátku a od půlky už se nedalo odtrhnout. Škoda, že je jen jedna kniha od této autorky, doufejme, že budou další podobné. Skvělé čtení!
Myslím, že velmi důstojné pokračování kočičích krimi, poté co stará paní spisovatelka L. J. Braun zřejmě ukončila svoje nádherná dobrodružství s Koko a Yum Yum. První kniha L.Adamson ukazuje, že se máme opět na co těšit, že pokračuje v kočičích krimi v podobném duchu.