AnetaD.

Napínavé čtení a zajímavý, lehce depresivní náhled do světa imigrantů. Krátké kapitoly a několik dějových linek dodávají knize správnou dynamičnost :-)

Extrémně čtivá a perfektně vystavěná detektivka. Od tohoto autora jsem četla i dvě předchozí knihy a ani do třetice nezklamal - naopak mohu vřele doporučit i toto dílo. Přestože jsem měla při čtení místy strach, i proto, že popisovanou šumavskou krajinu často navštěvuji, nechyběl ani skvělý humor, takže všechny atributy, které od kvalitní četby očekávám, byly v knize přítomny. Jen tak dál!

Přečteno opět jedním dechem, stejně jako v případě předchozí autorovy detektivky.. nechybí překvapivé rozuzlení, mrazivá atmosféra, inteligentní humor a sympatická dvojice detektivů... :) oceňuji i zasazení do českého prostředí, konkrétně známých turistických míst v okolí Berouna.

Skvělá detektivka, srovnatelná se světovou tvorbou, vřele doporučuji všem, kdo mají rádi napínavé příběhy :)

Má nejmilejší novela,kterou čtu na všech dovolených.. dokonale definuje nemožnost “vlastnit” živé bytosti :-)

Nedočteno.. bohužel, ač tolik vychvalovaný autor, kniha na mě působila jak středoškolská slohová práce.

Skvělé,napínavé čtení.. u povídky Teď se nedívej mívám husí kůži, Modré čočky -i když podstatou velmi smutný a hořký příběh- mě pokaždé rozesmějí :)

Ačkoliv anotace neodpovídá skutečnému obsahu - s klasickým thrillerem Mlčení jehňátek nemá - zejména žánrově - kniha moc společného, jedná se o velmi napínavou psychologickou sondu do mysli sériových vrahů se zajímavým a (alespoň pro mě) překvapivým závěrem.

Depresivní,ale čtivé..jen závěr byl na můj vkus příliš předvídatelný..

Kopce jako bílí sloni a Kočka v dešti - mé nejoblíbenější kraťoučké povídky o tom,jak člověk může být neuvěřitelně sám,i když s někým po boku. Přestože Hemingway píše velmi “ekonomickým”, téměř novinářským stylem,dokáže touto formou zabrat celý svět :)

Čtivé, ale téma i zápletka mi připomínaly romány jako Noci s nepřítelem nebo Bez dcerky neodejdu..zkrátka nic nového pod sluncem.

Přečteno za dva večery.. podobně atraktivní prostředí a napínavá atmosféra jako v knize Všude kolem černý les

Napínavý thriller,který jsem četla několikrát,ale závěr mě přesto pokaždé překvapí :-)