anetaKiwg komentáře u knih
Na nevěčné časy
Wow! Tato knížka mě naprosto dostala! Jedná se o sbírku romantických a fantasy povídek, které jsem zhltla opravdu rychle. Obálka knihy je nádherná a má dokonce oboustranný design, což mě mile překvapilo. Grafické zpracování je úžasné a knize dodává ten správný šmrnc.
Povídky jsou rozděleny na světlou a temnou stranu, což je super nápad, protože si tak každý může najít to své.
Světlá strana:
Tady mě nejvíce zaujaly první dvě povídky.
"Největší talent" je vtipný a svižný příběh o tom, jak po svatbě sdílíte se svým partnerem jeho největší přednosti. Fakt mě to bavilo!
"Tvůj hlas" je krásný příběh o tom, jak můžete zaslechnout hlas své spřízněné duše, když na něj narazíte. Vánoční atmosféra, dojemné momenty a konec, který mě zahřál u srdce.
Temná strana:
Z téhle části mě nejvíc chytly povídky "Kdo neumí milovat" a "Pět otázek". Obě mají temnou atmosféru, propracovaný děj a konce, které mě opravdu bavily.
Celkově mě kniha velmi potěšila. Představené světy byly originální a u některých příběhů bych si přála, aby měly více stránek. Myslím, že si tam každý něco najde a rozhodně doporučuji na letní večerní čtení.
Tuhle knížku prostě musíte mít!