angelika29 komentáře u knih
Celá série Jakuba Protivy jsou velmi čtivé knihy. I trochu historie se nechá naučit i když jsem tady již z mnoha příspěvků četla záporné komentáře ohledně pravdivosti historie
Další kniha od které se nedalo odejít. Fakt jsou opravdu všechny velmi pěkné.
Na začátku této knihy jsem měla trochu strach, že tam bude více středověké politiky. Po několika stránkách se ale můj názor změnil a knihu už jsem četla jako všechny ostatní jedním dechem. Velmi pěkné čtení.
Tato kniha byla z této série zatím nejnapínavější. Celá série je velmi pěkná ale tato se mi zatím líbila nejvíc. Pro mě jsou knihy pana Bauera velmi pěkné čtení. Pokud se někomu nelíbí správnost historie, která je uvedena v knize, potom ať čte knihy faktů. Za mě jsou to velmi pěkné knihy.
Další velmi čtivá kniha. Jak už tady zaznělo rychtář Protiva a kněz Blasius, to je velmi pěkné čtení
Zatím jsem z této série přečetla všechny knihy a moc se mi líbily. Velmi dobře se všechny díly četly, ostatně i jako jiné knihy pana Bauera. Jsou velmi čtivé a bylo dobré, kdyby si čtenáři uvědomili, že jsou to romány ne knihy faktů. jen další tak krásné knihy
Moje první knížka od pana Vondrušky. Jsou to velice čtivé a pěkně napsané knihy.
velmi čtivé příběhy
četla jsem všechny knihy a jsou hrozně pěkně napsané, jsou čtivé, prostě fajn