Angelika92 Angelika92 komentáře u knih

Vlhká místa Vlhká místa Charlotte Roche

Takový konec jsem nečekala. chvílemi mi to přišlo spíše nechutný.

25.02.2022

Kniha o biči Kniha o biči Vladimír Páral

Nevím, co si mám o téhle knize myslet. Očekávala jsem asi něco úplně jiného.

10.11.2021 2 z 5

Odhalená Odhalená Kristin Cast

Skvělá série. Jedna z mých nejoblíbenějších.

09.11.2021 5 z 5

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Tato kniha je o životě této herečky, o seriálu jsou psané opravdu jen 2 kapitoly v této knize. Nečekala jsem od toho zázrak, ale skvěle se mi četla.

09.11.2021 5 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

I po přečtení špatných recenzí jsem chtěla dát knize šanci. Po přečtení chápu. Opravdu děs!

04.11.2021

Lahodně s Ellou a přáteli Lahodně s Ellou a přáteli Ella Woodward

Pěkná kuchařka. Ale upřímně z ní asi nic vařit doma nebudeme.

07.09.2021 3 z 5

Drahý pane Drahý pane Mary-Louise Parker

Od této knihy jsem očekávala mnoho. Obálka se mi líbila, ale realita byla jiná. Do čtení jsem se musela nutit. Začátek měl rychlý spád, dobře se četlo. ale čím dál víc jsem četla, tak mě to odrazovalo od čtení.

18.10.2020 1 z 5

Ilustrovaná máma Ilustrovaná máma Jacqueline Wilson

Hodně zajímavé téma pro knihu. A myslím si, že autorka to pojala velmi bravurně.

04.04.2020 5 z 5

Uvězněni Uvězněni Dana Šimková

Jsem ráda, že jsem počkala. Počkala jsem si 6 let, abych tuto knihu přečetla. A přitom jsem ji celou dobu měla v knihovně. S osobním věnováním. Děkuji ti, že jsem jedna z postav. Myslím, že čekání takovou dobu stálo za to. Kniha je skvělá - není to sice můj žánr.

Kniha má skvělý děj, spád a dobře se čte. Nic se zbytečně nerozmazává a v polovině knihy jsem byla pohlcena dějem a nemohla jsem odtrhnout oči!

03.04.2020 5 z 5

Jamie Dornan - Odstíny touhy Jamie Dornan - Odstíny touhy Alice Montgomery

Kniha jako taková super, pro fanoušky asi něco jako bible. Ale podle mého názoru někdo dostal zadání a napiš referát minimálně na 200 stran. Spoustu věcí bych úplně vypustila.

17.01.2020 2 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Chvílemi mi to už přijde jako "slaďárna". Zdlouhavé a opakující se skoro to stejné. Filmové zpracování u mě vede než to knižní. Ale říkám si, že jako útěk od reality mi to přijde vhod. :-D

17.01.2020 5 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Od chvíle, kdy jsem ve filmu viděla scénu, kdy Hermiona čte z knihy příběh Tří bratrů - musela jsem tu knihu mít. V té scéně jsem se do té knihy "zamilovala"...

17.01.2020 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Očekávala jsem BUM. Prostě něco extra. Ale i tak se mi to dobře četlo.

Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Autorku mám velmi ráda, její knihy se mi velmi dobře četly. Nečekala jsem takový konec, asi věřím v nápravu chlapů díky lásce.. :D

13.07.2019 5 z 5

Král Lávra Král Lávra Karel Havlíček Borovský

Četla jsem jako povinnou četbu na škole. Moc mě to nenadchlo, ale je to klasika.

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Knihy na téme kolem světové války nemám moc ráda. Ale příběh je pěkný. I dobře se mi četl.

Lásky a nálezy Lásky a nálezy Lenka Lanczová

Knihy od této spisovatelky mám ráda. Je to fajn pohodové čtení.

21.03.2019 5 z 5

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Je to klasika, četla jsem na škole kvůli povinné četbě.

21.03.2019 3 z 5

Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Stránky jsem úplně hltala. Super novela!

20.03.2019 5 z 5

Hotel rozkoší Hotel rozkoší Marina Anderson

Téma, na které je psaná tato kniha mě celkem zajímavá. Nečekala jsem takový konec...

20.03.2019 4 z 5