Angelika92

Kniha se dobře četla. Je to takové lehčí čtení. Nenadchne ani neurazí.

V dětství jsem tuto knihu dostala od babičky. Moc jsem se k čtení této knihy nehrnula, ale když jsem si ji přečetla, tak se mi moc líbila.

Kniha nenadchne ani neurazí, ale je to příjemné čtení a skvělá oddechovka.

První díl se nedá vůbec srovnat s tím druhým. Tahle kniha se dala číst, měla nějaký děj, linii.. za mě sice průměr, ale nečekala jsem, že ji dočtu.

Kniha je pro ty, kteří mají rádi únikové knihy a jsou fanoušky tohoto seriálu. Mě únikové knihy nic neříkají, ale zpracování knihy je pěkné. I za mě je tam mnoho textu.

Musím se přiznat, že jsem se u toho opravdu nasmála.

Opravdu základy BDSM. Pro člověka, který se začíná o toto téma zajímat, tak určitě přínosné. Ale není to žádný návod na to, jak správně to dělat.

Četla jsem před mnoha lety. Matně si to sice vybavuji, ale kniha se mi líbila.

Film jsem sice neviděla, ale kniha se mi líbila. Pro mě čtivá a děj rychle ubíhal.

Krásná nostalgie, jako kdybych se vrátila do dětských let.

Knihu jsem četla jako dítě. A vzpomínám na ni s radostí do teď.

Konečně jsem se dopracovala k poslednímu dílu této série. Dopadlo to nad moje očekávání. Myslím, že je to nejlepší kniha z této série.

Ztráta času čtením této knihy a škoda papíru na vydání této knihy

Určitě v knize jsou originální recepty. Dle mého názoru je to škoda papíru. Nemusela tahle kniha v kapesním vydání ani vyjít. 3 hvězdičky za hezké zpracování.

Pro fanoušky a lidi, kteří se zajímají o loga automobilů a historii automobilek.

Pěkná kniha, chvíli jsem trošku "bojovala" s nářečím, ale krásně napsaná.

Velmi krásná kniha. Miluji sérii o HP. Jsem do kouzelného světa zamilovaná už od dětství. Krásná ilustrovaná kniha plná informací.