Angelikaclaire Angelikaclaire komentáře u knih

Harmonie: Nový způsob, jak nahlížet na náš svět Harmonie: Nový způsob, jak nahlížet na náš svět Ian Skelly

Úžasná kniha, od člověka, který píše o tématu, o kterém má spoustu vědomostí, prezentuje vlastní názory i fakta, popisuje problémy a navrhuje řešení. Tato kniha mě nejen velmi zaujala, ale myslím že i významně ovlivnila. Doporučuju všem, kteří mají naši matičku zemi rádi. A skláním se nad tím jak srozumitelně a s lehkostí princ Charles píše i o těch nejtěžších tématech, kdyby to šlo dám 6 hvězdiček.

29.12.2021 5 z 5

Moje poslední sezona Moje poslední sezona Martin Fourcade

Nádherná kniha! Bylo velmi zajímavé nahlédnout do myšlenek sportovce takového formátu. Po přečtení knihy cítím k Martinovi ještě více obdivu, úcty a sympatií. V každém řádku bylo cítit, že se snaží být za každou cenu upřímný, velmi se mi líbila jeho úcta a přátelství s největšími soupeři. Určitě neskončím jen u jednoho přečtení, už jen ty nádherné ilustrace od mlaďoučké Oksany Pinčuk stojí za opětovné prohlédnutí.
Knihu bych doporučila každému sportovci, fanouškovi biatlonu nebo někomu kdo má rád autobiografie.

20.12.2021 5 z 5

Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Oddechovka, kterou máte přečtenou za jedno nebo dvě odpoledne. Mílá, nenáročná a vtipná.

24.02.2021 5 z 5

Angelika a spiknutí stínů Angelika a spiknutí stínů Anne Golon (p)

Jedna z mých nejoblíbenějších knih o Angelice. Hned po Markýze andělů a Její lásce. Líbí se mi "dost" Joffreje, který mi pak v Qubecku chybí.

29.11.2019 5 z 5

Můj sen o zlatě a sněhu Můj sen o zlatě a sněhu Martin Fourcade

Úžasná knížka. Rozhodně doporučuji.

09.03.2018 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Skvělá kniha

16.04.2017 5 z 5