aniphamova komentáře u knih
Je to velmi dobrá kniha, já sama ji přečetla za 2 dny, ale jakožto velmi mírumilovný člověk, který se zamiluje do kladných postav s dobrým charakterem a chováním, nesnáším, když umírají mé oblíbené postavy. :( Ale to pociťuje úplně každý. Spíš jde o to, že mám mnohem radši příběhy, které jsou růžovější (kladnější), méně se tam umírá a vraždí (hlavně mé oblíbené postavy!) a celkově jsem nejspíš moc slabý člověk, abych se pořádně do Hunger Games dostala :) Ale i tak mám v plánu dočíst celou triologii, protože mě to velmi zajímá. :)
Kniha je nehorázně úžasná. Dojemná knížka o nespravedlivém životě a ještě nespravedlivějším osudem. Doporučuji přečíst a věřím, že si ji zamilujete stejně jako já. :)
Kniha mne nadchla. Byla neuvěřitelně čtivá a také jsem se od ní nemohla odtrhnout. America mi přišla docela fajn, ale koho jsem nesnášela byla Celesta. Taková ďábelská bytůstka! Jinak byla vážně suprová a i Elita, kterou už jsem také dočetla. Teď už jen čekám na První, až bude dostupná v knihovně. Knihu doporučuji těm, kteří mají rádi témata ohledně soutěžení, milostné trojúhelníky a princezny (ano zní to trochu divně). Nedoporučuji těm, kteří nechtějí číst neustálé rozhodování mezi dvěma chlapci :D
Tato triologie od Jenny Han je snad mou nejoblíbenější. Hrozně dobře se mi čte a dvě knihy jsem přečetla za den:) vůbec jsem nevěděla, s kým nakonec Belly zůstane a nevěděla jsem,komu z bratrů mám držet palce:DD dokonce mi bylo i líto, že jsem knihy dočetla tak rychle:D :) jen doporučuji:)
Já nevím. Mně se kniha moc líbila, sice ze začátku to ještě nebylo ono, ale pak se děj docela už rozjížděl. Hrozně jsem si oblíbila Tamaniho, i David je fajn, ale prostě.. Tamani :D :) Někomu to může přijít docela dětinské a pohádkové, ale jak už jsem zmiňovala, mně se kniha líbila :)
Kniha byla tak úžasná, že jsem ji precetla za tri dny a potom jsem dva dny truchlila, že jsou ostatni dily prelozeny jen do sk. :c
Já, jakožto milovník sci-fi a fantasy tohoto typu, jsem si knihu hrozně oblíbila! Je to velmi čtivé a moc zajímavé. Líbí se mi, jak spisovatel vlastně zakomponoval bohy a dnešní dobu. Jsem potterheadka, takže mi to přišlo podobné Harrymu Potterovi, i když trochu jinak, ale to vůbec nevadilo a na ději nic nezkazilo. Doporučuji! :)
Tak. Je 1:07 hodin a já před několika minutami dočetla tuto úžasnou knihu. Ani nevím, co k tomu mám dodat. Jednoduše mne opět kniha z triologie nezklamala. :) Jsem šťastná, že to dobře dopadlo, i když my pak bylo líto (SPOILER) Celesty a královny Kimberly. Kniha byla opět velmi čtivá, jelikož jsem začala odpoledne a teď jí mám dočtenou. Prostě je celá triologie skvělá :)