anishta komentáře u knih
Jsem ráda, že to skončilo. :-D Byla jsem zvědavá, jak to dopadne, ale měla jsem tušení, kdo za vším stojí. Opět musím říct, že to bylo předvídatelné, sice čtivé, ale naopak neustále opakované pasáže o tom, jak Reed uvažuje nad svou situací, nebo jak to vidí Ella už mě nebavily. Za mě nejslabší díl z prvních tří.
Ty jo. To je "drámo" =-O:-D. Ještě, že už mě čeká jenom jedna kniha. Od toho se nedá odtrhnout. Čtivé, okamžiky šikany, mě strašně vytáčely. Uf, bych je všechny přerazila vejpůl. :-D
Trošku jsem zklamaná... Většina akce byla až na závěr knihy... Jinak se toho moc nedělo... Furt jsem si říkala: "To příjde." Přišlo... ale až na posledních cca šedesáti stranách... Konec je otevřený a chci vědět jak to dopadne, takže se pustím i do dalšího dílu, ale... Každopádně jsem to dočetla, četlo se to rychle, to byl jediný důvod proč jsem to neodložila... Snad třetí díl bude lepší...
Nebylo to vůbec špatné, ale některé autorčiny knihy se mi líbily více. Po polovině knihy jsem myslela, že dám jen tři hvězdy, ale celkové rozuzlení milostného příběhu, který se odehrával v minulosti se mi líbil, takže dávám 4/5. Ze začátku mě vylekalo, že se kniha odehrávala v moderní době, ale naštěstí se objevila druhá dějová linka Violet.
Nebylo to špatné, některé úseky byly napínavé, občas vtipné, ale nepřesvědčilo mě to abych se pustila do dalšího dílu, možná časem.
Tak to bylo kouzelné. Těším se na další díl. Námět snů je skvělý. Zamilovala jsem si tuhle knihu. :)
Musím říct, že mám slabost na cokoliv spojeného s Říší divů a tahle kniha mě nezklamala. Je to směřované na mladší čtenáře, to každopádně, ale i tak mě celkově příběh bavil a zaujal. A to grafické zpracování! Nádhera!
Tak tenhle díl se mi líbil více než první část. Byl více akční, tajemnější. Musím vědět, jak to dopadne, takže pokračuju dalším dílem. :)
Už podle komentářů jsem moc nečekala, takže mě to nezklamalo. Takový milý průměr. Jelikož to je taková jednohubka, tak se pouštím i do dalšího dílu.
Další z řady historických, romantických příběhů, který se střídá s dobrodružnými zápletkami. Anya mě často štvala, moc nad vším přemýšlela a byla dost paranoidní. Jinak Ravel byl tajemný sympaťák, asi jako každý hlavní hrdina Jennifer Blake. Kniha nezklamala ani nepřekvapila.
Opět to jinak nejde vyjádřit. Kouzelné zakončení celé série. Sice občas předvídatelné situace, ale vše se odpouští, protože celá trilogie je skvělá.
Pokračování je stejně kouzelné. Čtivé, vtipné. Xemerius je největší vtipálek a miláček. Přecházím hned na následující díl.
Čekala jsem úplně něco jiného. Hodně mě to překvapilo. Kouzelný a místy i vtipný příběh. Pokračuju dál. :)
Opět příběh podle mého gusta, plno zvratů, překvapení a akce. Skvělá kniha, doufám, že u nás vydají i další díly. Miluji skoky z minulosti do přítomnosti a zbožňuji "hepyendy". :D
Další díl, který je opět velmi čtivé a napínavé a ten konec mě pěkně nas*al! Určitě dočtu i poslední díl. Těším se na něho.
Není to tak skvělé jako první díl, ale je to dobré. Je to napínavé, čekala jsem jiné rozuzlení, takže konec mě překvapil. Trošku mě mrzelo, že to bylo více o hledání Normana, než o něm samotném.
Druhý díl, kde příběh roste a roste. Jestli jsem uvažovala, že první díl je pro děti, tak tohle bych už dětem do ruky nedala vůbec. :D Zhouba byl celkem děsivý. Zatím si dávám od Toma pauzu, ale určitě se k jeho příběhu vrátím.
Velmi čtivé, napínavé, mělo to spád, ale byl to očividný předdíl. Prostě jenom úvod do děje + nějaká ta lehčí zápletka. Líbilo se mi to. Jdu na další.
Dobré, čtivé. Některé věci odhadnutelné, ale konec celkem překvapivý. Úplně odvařená z toho nejsem, ale jsem zvědavá jak to dopadne.
Obálka knihy vypadá skvěle, fotky během textu mi přišly zbytečné a nahánění stránek samostatnými stranami jen s označením kapitoly bylo už úplně mimo. Ale je fakt, že kniha vypadá na první prolistování hodně dobře. Co se týče příběhu, tak to bylo pro čtenáře mladší 15. Jednoduše napsáno a dočetla jsem to jen pro to, že jsem věděla, že prvních 100 stran mi trvalo necelé dvě hodiny a to jsem pomalý čtenář, takže jsem zbytek sfoukla stejně rychle. Nebylo to jakože úplně nudné, ale podle obálky jsem čekala ježení vlasů apod. To se nedostavilo.