Anitram22

Opět autorka nezklamala, krásné počtení o Květušce a přátelích z hmyzí říše. Knížku určitě doporučuji.

Kniha se četla velmi dobře, ukazuje pohled na arabskou kulturu z pozice žen a jejich každodenního života. Je to oddechové čtení.

Pro mne naprosto uzasna kniha. Krasnych pribeh lasky mezi dvema lidmi, tak odlisne viry a zivota.

Pěkná knížka s pěkným dějem a ilustracemi. Velmi vhodná na první čtení dětí.

Knihu jsem si koupila na základě hodnocení zde na DK. Nemohu říct, že by mne nudila nebo nebavila, ale knih s touto tematikou je poslední dobou až přespříliš. Děj byl psaný srozumitelně a hezky, ale na mne byla kniha napsána, tak nějak dějově povrchově. Měla jsem ji přečtenou za jeden den. Ale i přesto vše dávám 4*.

V době, kdy jsem knihu četla, byla tato tématika velmi populární. Bohužel kniha je spíše průměrem.

Řekla bych, že kniha je takový průměrný thriller. Příběh je zajímavý, konec a rozuzlení, byl na celé knize snad nejlepší.

Po dočtení této knihy jsem bohužel nebyla nijak spokojená. Příběh byl takový průměrný. Určitě jsem od knihy očekávala víc, byla hodně chválená, ale já z ní byla spíše zklamaná.

Klasická detektivka. Nenadchla, ale ani nijak neurazila.

Knihu jsem četla před několika lety. Mne ani nenadchla a ani neurazila.

Pro mne to byla oddechová kniha, u které nemusíte nijak přemýšlet a chvílemi se i zasmějete.