annamc annamc komentáře u knih

Dánská dívka Dánská dívka David Ebershoff

Kniha je strašně zajímavě naspsaná.Příběh moc pěkný a smutý.Určitě ve mě něco zanechal.

06.01.2017 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Kniha byla vážně skvělá, dlouho jsem se tak nezačetla, že bych ani nechtěla jít na oběd a místo toho si číst:)Všem vřele doporučuji!!!!!!!!!!!!!!

05.11.2016 5 z 5

Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Ano,jak už tady psali ostatní,podobnost mezi jinými fantasy tom je,ale jinak kniha byla naprosto skvělá.Pěkný nápad a konec mě opravdu dostal.Už se těším na další díl!!

19.10.2016 4 z 5

Saeculum Saeculum Ursula Poznanski

Opravdu moc zajímavý námět.Upozorňuji:není to fantasy(jak jsem si myslela)Kniha ze četla opravdu rychle;D

08.10.2016 4 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Vážně skvělé,jako všechny díly Selekce.Každého teď vidím z trochu jiného úhlu podledu a to je úžasné.Konečně jsem přestala být naštavaná na Aspena a brala ho stejně jako Maxona.Moc vydařené,těším se na Korunu!!!

28.09.2016 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Hele bylo to dobrý.Byli chvíle ,kdy mě kniha nebavila a bylo to dost zdlouhavé,ale taky chvíle(hlavně hádky;)kdy jsem se nemohla odtrhnout.Bylo tam spousta zvratů událostí které jsme opravdu nečekala!Ano,doporučuju!:D;)

09.08.2016 4 z 5

Měděná rukavice Měděná rukavice Holly Black

Kniha mě dost zklamala:(Jakž takž jsem se prokousala do poloviny,ale pak jsem knihu odložila.Hrozně mě to nudilo,a ani nevím proč.U většiny knížek chcete znát konec a jak to dopadne.Já to ale u téhle neměla:(Nic moc no a je to škoda protože jednička byla vcelku fajn:D
Za pohromu dávám *

22.06.2016 1 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Hrozně jsem se těšila,až další "pokračovalní" Selekce přeloží do češtiny.A musím říci,že mě to opravdu bavilo!Eadlyn je sice pěkně pyšná,ale dokázala jsem najít zpsob,jak jí mít ráda.Nejroztomilejší byl Henri:DŘíkala jsem si ,jestli to autorka dokáže udělat zajímavé,a ona to zvládla

20.06.2016 5 z 5

Příběhy nestylový TV celebrity Příběhy nestylový TV celebrity Rachel Renée Russell

Prostě další skvělá mimoňka:DCo dodat..?:););D

17.06.2016 4 z 5

Za zrcadlem Za zrcadlem Alina Bronsky

Knížku jsem ani nedočetla.Skončila jsem u 162 stránky.Prostě mě nebavila.Rozhodně zajímavý námět,ale mě prostě nezaujala
Za Ksy dávám 2*

09.06.2016 2 z 5

Zrcadlení Zrcadlení A.G. Howard (p)

Víte,někdo pod tuhle knihu píše,že mu vadila stále brečící Alyssa.Mě ale ne.Já totiž brečela také...

Dlouho jsem přemýšlela jaké slovo by vystihlo tuto úžasnou sérii.Neuvěřitelnost.Toto slovo podle mě vše vystihuje.Kniha obsahuje velkou dávku fantazie a neuvěřitelných věcí.Jsou tam věci skutečné i neskutečné.Zach vs Morfeus.Alyssa vs Alyssa.Lidi vs podsvětníci.Bavilo mě být zamotaná do děje a občas něco i nechápat
Morfeus si vyžaduje nový odstavec.Opět jsem se zamilovala.Jeho krásná slova,moudrost,mazanost i oddanost jak říši divů,i podsvětníkům, tak i Alysse byla byla opravdu úžasná.Morfeus.Už jen to jméno.Zkuste si ho párkrát zopakovat.Hmmm..Morfeus.Jak krásně znějící.Dohromady z něj vychází úžasná postava na kterou nikdy nezapomenu.
Zábavné byly i části hádajícího se Morfea a Zacha.Jejich přihlouplé nadávy jako zmůrysyn mě opravdu dostávaly.
Kniha byla velmi zamilovaná a já s ní.Příběh který jsem z hrdiny proživala posledních pár dní mě opravdu dostal.Mé slzy které po dočtení smáčely stránky vše potvrzují.
A tak stejně jako Alysse tak i mě trhá srdce to,že už jsem knihy dočetla
Ti co sérii přečetli, tak vědí:

......A přesně tam začíná naše NAVĚKY............

03.05.2016 5 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

UPOZORNĚNÍ Č.1.Nečtěte toto,pokud jste tuto knihu ještě nečetli
UPOZORNĚNÍ Č.2Kniha je naprosto BOŽŽÍÍÍÍÍ!!!!!!!
Naprosto super zakončení.I poslední díl nezklamal a byl opravdu dokonalý.Když jsem se do- zvěděla,jak to nakonec všechno bylo,jak s hrabětem Saint Germainem,tak i s Gideonem,byla jsem potěšená i překvapená .Raphael byl taky moc fajn.A velmi vydařená byla samozřejmě party u Cynthii, na které se Charlotte rozjela,byla taky super!

11.04.2016 5 z 5

DivergentCzech DivergentCzech * antologie

Krásné povídky,z nichž by spousta byla dobrým námětem pro napsání opravdového knižního příběhu.

30.03.2016 5 z 5

Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Úžasné,knížka skončila otevřeně a já už chci číst třetí díl!!!!!

24.03.2016 5 z 5

Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Super!Dost děsivá představa bucoucnosti,co?

12.03.2016 5 z 5

Železná zkouška Železná zkouška Holly Black

Vždy mě udivuje schopnost spisovatelů udělat vše jinak,než se zdá.I tentokrát mě dostali

25.02.2016 5 z 5

Doktor Proktor a prdicí prášek Doktor Proktor a prdicí prášek Jo Nesbø

Tuhle knížku jsem četla už po 3 a ja pořád zábavná.Jak tohle někoho napadne?

17.02.2016 4 z 5

Divotání Divotání A.G. Howard (p)

Super!!!Morfeus nezklamal,byl naprosto SUPER A BEZVADNEJ!!!!!:)Asi bylo Divotání lepší než Šepotání,už se těším na Zrdcadlení

15.02.2016 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Šepotání bylo siper;)Občas jsem nechápala děj ale jen zřídka.Miluju Morfea!!!!!!!

07.02.2016 5 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Super knížka ,která se čte úplně sama:)Už se moc těším na další díly.

16.01.2016 5 z 5