annamc komentáře u knih
Asi moje nejoblíbenější kniha hned vedle Divergence.Krásný příběh:D
Kniha nebyla tak dobrá třeba oproti Babičce drsňačce nebo Malému miliardáři.Dobrý byl hlavně konec.Jinak nuda
Svižná kniha kterou jsem měla přečtenou za chvilku;)Některé obrázky a části byly opravdu vtipné;);)Ale četla jsem i lepší.Každopádně se těším na 2. Díl;)
Hezký druhý díl série 100% andělé:)Občas jsem byla trochu zamotaná,ale konec kde prozradí Štístko svoji totožnost mě prostě dostal:):)
Pěkná kniha,ale některé díly se mi líbily více:)Série je to fajn:):)
Tahle kniha mé nezaujala.Sice jí mám přidanou do ,,Přečteno",ale ani jsem jí nedočetla,dostala jsem se ke druhé bajce.Samotné bajky nebyli tak špatné,ale nepochopila jsem Brumbálovi připomínky ke knize nebo jak to s bajkou mělo souviset.Původně jsem si knihu koupila kvůli tomu,že se tam vyskytuje bajka Příběh tří bratří,ale jinak docela nuda.Vydím,že to bylo zbytečné utrácení peněz;(Zklamalo mě to
Dobrý začátek pro mě zatím neznámé série knih.Moc hezká knížka, kterou jsem přečetla za půl dne. B-)
Knížka moc pěkná,svižná,měla jsem jí přečtenou za den a půl.Doporučuji;)Letní a veselá kniha
Moje nejoblíbenější kniha hnad vedle Divergence:)Prostě BOŽÍÍ!!
Zábavné a vtipné úkoly!!Všem kdo se chtějí pobavit doporučuji!!
Kniha se mi moc líbila,nemohla jsem se odtrhnout!Zajímavé vidět děj z úhlu pohledu Tobiase..Nejvíc se mi asi líbily části Syn a Zrádce kdy už Tobiáš patří k neohroženým.Kéž by k sérii Divergence vyšla další taková doplňující kniha:)
Po té co jsem Alianci dočetla,jsem měla smíšené pocity.Zaprvé jsem byla na autorku naštvaná za to,co Tris udělala(nebudu rozebírat dopodrobna pro ty co Alianci ještě nečetli).Zadruhé jsem byla z celé série nadšená a moc se těším,až si všechny knihy přečtu zase znovu!!Ale teď jdu na navazující knihu Čtyřka.PŘEČTĚTE SI TO TAKÉÉÉÉÉÉEÉE!!!!!!!!!!!!!!!JE TO SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!!!!!!!!MILUJI TUTO SÉRII
Rezistence je dobrá knížka.Mě zaujala až tak v polovině a pak jsem se od ní nemohla odtrhnout.Ze začátku jsem měla smíchané všechny boje a séra dohromady,ale nakonec to bylo fajn;)DOPORUČUJI A MILUJI TUTO SÉRII
Strašidelná kniha,kterou jsem se neodvažovala číst večer.Příběhy se mi líbili a byli OPRAVDU STRAŠIDELNÉ!!!!!Nedoporučuji strašpytlům.Spisovatel měl na příběhy dobré nápady:)
Hezká a strašidelná kniha:):)(neŕǐkala už jsem že je to strašidelné??)
BEST BOOK FOREVER!!!Škoda že nejde dát 100*,tak aspoň 5*,i když kniha si zaslouží více:)SUPER KNIHA:)
Kniha byla pěkná,ale prvních 50 stránek nebylo tak poutavých.