anonym02 komentáře u knih
Kniha se četla sama.
Ale štval mě tam docela dost Morfeus!!Místy jsem hlavní hrdinku opravdu litovala,jak se k ni choval!!
Ale jinak byla kniha úžasná !!! Nemohu jinak než dát *****
Proč už je konec? ?? Mohl by být ještě jeden díl.
Škoda.
Ale jak se říká konec dobrý všechno dobrý . ;-)
Co k tomu dodat...
Snad jen to , že si nemohu představit jak jinak to mohlo dopadnout =-}
Kniha byla velmi zajímavě napsána , ale přišlo mi, že je to napodobenina spoustu ostatních knih. I tak jsem, ale ráda, že jsem si knihu koupila. Byla zajímavá, napínavá a krásně napsaná ...
O teto knize bych mohla napsat ještě deset dalších řádku , ale kdo by to chtěl číst, když si může přečíst rovnou celou knihu . =-P
Proč skončila, tak blbě !!!!
Tolik otázek zůstalo otevřených =-(
Např. co se stalo s Mej-lin????
Obsahově byla kniha , ale výborná s úžasným dějem a ... prostě se vším =-)
Ze začátku nuda , ale asi tak od poloviny se tam konečně začalo něco dít. ..
Určitě si koupím další díly a jsem zvědavá, jak se bude příběh vyvíjet dál =-)
Bohužel jsem z knihy nic moc nepochytila . :-(
V knize jsem se totiž strašně ztrácela ....
Bylo tam moc míst a přišlo mi to velmi naplácané jedno přes druhé. Bohužel mi to přijde jako nejnepovedenější díl Narnie, ale i tak se velmi těším na další díl.
A abych knihu jenom nepomlouvala musím říct, že kniha měla velmi zajímavý děj a velmi jsem si oblíbila hlavní postavy. =-D!
Přesto všechno , ale dávám knize 5 *
Tak to jsem nečekala. ........
Ne,vážně jsem to nečekala!!!!!!
=-D
Kniha byla nádherná ,přečetla jsem si ji sice asi před půl rokem, ale i tak si stále ještě vybavuji úžasný , záživný a ..... prostě bez chybný děj.
=D
Kdysi jsem na ČTYŘLÍSTKU strašně ujížděla ,velmi se mi líbily příběhy komiksových hrdinů a velmi dobře se mi četly. :-D
Vauu...
Kniha mě velmi bavila .
Sice jsem si ji přečetla už před několika lety, ale stále si pamatuji její děj,který mě doslova a do písmene pohltil. :-D
Sice si už nejspíš nebudu kupovat další díl , ale knihu si určitě s velkou radostí a nadšením přečtu znova. :-P
Na knize mě velmi zaujal obal,a tak jsem si ji koupila .
Naštěstí mě nezklamala,naopak jsem vůbec nečekala ,že kniha bude tak zajímavá a záživná .
Už se teším až mi přijde další díl. A doufám,že mě nezklame a bude taky tak úžasný jako tento.
Že začátku jsem si myslela , že knihu nedočtu . :-( ale asi od poloviny jsem se nemohla od knihy odtrhnout. :-). Hvězdičku strhávám ,ne za to ,že v první polovině byla nudná, ale za to, že se na konci vůbec nemluvilo o Jordim a nevím , co se s nim stalo :-(. Určitě si koupím další díl.
Ať už je další díl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kniha byla úžasná :-D
Nádherná série ..
Sice jsem si knihu přečetla asi před rokem, ale stále si pamatuji obsah , který mě velmi zajímal . Dokud jsem knihu nezačala číst ani jsem netušila ,že jsou ještě nějaké jiné díly než ty, které byly natoceny . Jsem velmi ráda , že jsem na ni narazila a musím říct, že všechny díly Narnie jsou stejně dobré jako tento a vždycky se k Narnii vracím velmi ráda ,za mě určitě pět hvězdiček
Úúúžasná kniha,stejně jako první díl.
Nemohu si vynachválit,jenom Calaena nemusela na konci odjet pryč. Určitě doporučuji všem ,nádherná kniha a těším se moc až mi přijde další díl. Pokud bude úžasná jako předešlé knihy budu ji mít přečtenou za pár dní. :-D
Kniha byla úžasná,nemám slov.:-) Měla jsem ji přečtenou za pár dní, vždycky jsem se začetla a končila jsem až když mi padaly oči. Jsem velmi ráda ,že jsem na knihu narazila a doufám, že další díly budou taky tak skvělé.