Anonymní Anonymní komentáře u knih

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Tento díl mám nejraději ze všech, líbí se mi jiskření meti Willem a Alyss a celková kniha je psaná moc hezky, poutavě a zajímavě. Všem DOPORUČUJI!!!!! :D

Čaroděj na severu Čaroděj na severu John Flanagan

knížka je moc pěkná, trochu mě nudila kapitola, kde Halt Wilovi vysvětluje, jaká je procentoální možnost, že opravdový čaroděj existuje atd. Jinak knížka moc pěkná a všem vřele doporučuji!

Aliance Aliance Veronica Roth

Obal této knihy se mi líbí sice nejvíce, ale ze všech třech dílů se mi tento líbí nejméně. To že tato série měla větší potenciál rozhodně souhlasím a to jednoslovně. Knížku jsem přečetla, čtivá byla to ano, ale už to nebylo ono. Aliance mě velmi zklamala. Myslím že spisovatelka měla na víc, stačilo by kdyby se aspoň o trochu víc snažila.

17.05.2015 3 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Tenhle díl se mi líbil mnohem více než ten první. I když se mnou asi ne každý souhlasí. Bylo mi líto, že se Tris s Tobiasem tolik hádají a být Tris, tak si vlasy neostříhám. Ale jinak super. Doporučuji !

Divergence Divergence Veronica Roth

Knížka byla opravdu moc krásná, ze začátku trošičku nudná, ale přečetla jsem ji opravdu rychle a hned jsem začala číst rezistenci. Doporučuji ! :D

17.05.2015 4 z 5

Výkupné za Eraka Výkupné za Eraka John Flanagan

Děj lehce odskočil od prvních čtyřech, ale stejně jsem ho přečetla jedním dechem. Závod jsem prožívala jako kdybych ho jela sama. Všem jen doporučuji!

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Kniha se četla téměř sama a lehce. Čtení mě vždy pohltí a já nemohu přestat, prostě báječné.

Ledová země Ledová země John Flanagan

Jednoduché, napínavé a chvílemi i zábavné čtení. Všem doporučuji! :D

Hořící most Hořící most John Flanagan

Jedním slovem úžasné. Knížku jsem četla už dvakrát a na konci jsem se chtě nechtě rozbrečela. Hned co jsem knížku dočetla, začala jsem číst třetí díl. Vřele doporučuji!

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Četla se skvěle, vlastně se dá říct, že sama. Přečetla jsem ji jedním dechem a hned se vrhla na druhý. Všem jenom doporučuji, protože knížka je opravdu úžasná. :D

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Super knížka. Byla jsem celá napjatá jak se vyvine poslední bitva. Možná jsem čekala něco víc, ale myslím si, že to bylo báječné. Už jsem si říkala, že z toho se spisovatel už nevymotá a místo toho udělal takový elegantní a zoufalý tah. Takže všem ji jen doporučuji! Jedna věc mě ale opravdu mrzí. A to je to, že to Paolini nerozvedl jak to bude dál mezi Eragonem a Aryou. :D

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Knížka byla úžasná, začátek pozvolnější a nudnější jinak super. :D Jediné co mě mrzí je to, co se stane Glaedrovi a Oromisovi.

Eldest Eldest Christopher Paolini

Kniha se četla skvěle, líbilo se mi když byl Eragon u elfů. Trošku mě nudily kapitoly kde byl Roran. Jinak nemám moc co dodat. Celá kniha byla moc pěkná a myslím si, že třetí díl bude stejně dobrý jako tenhle a ten první.

Eragon Eragon Christopher Paolini

Knížka se mi opravdu líbila, jen se mě ze začátku moc nezamlouvala tloušťka té knihy. To mi nakonec ani moc nevadilo, knížka byla naprosto super ! :D A dávám všech pět hvězdiček.

Selekce Selekce Kiera Cass

Čekala jsem, že to bude slaďák, ale nemyslela jsem si , že se mi bude opravdu tak líbit. Spojitost s Hunger games se nedá popřít, ale námět knihy je moc hezký. Ze začátku jsem si Aspena oblíbila a princ aniž bych ho znala už měl jasnou pozici vtěrky mezi dva lidi jako je America a Aspen. Jenže pak se z něj stal kretén a já začala mít ráda Maxona. Čte se to hezky až mě to překvapilo je to poklidnější čtení a knížka s celým dějem vám vleze pod kůži. Už se nemohu dočkat dalších dvou dílů a očekávám, že budou stejně pěkné jako tato a jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál.

12.04.2015 5 z 5