Arsi | Komentáře u knih | Databáze knih

Arsi Arsi komentáře u knih

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Čtivé, napínavé. Psycho s nečekaným rozzuzlením.

24.01.2020 5 z 5

Tučné úterý Tučné úterý Sandra Brown

Skvělá, napínavá a protože je od S. Brown, tak nechyběla ani romantika.

16.01.2020 5 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Byla to moje první kniha od této autorky a moc se mi líbila. Dost mě dostalo chování rodičů a posléze i bratrů mladé Sáry. Je až těžké uvěřit, že matka dokáže být tak "slepá" a obětuje vlastní dítě. Vlastně jí zradili všichni její nejbližší. Sbírání hub a pobyt na Šumavě může být dobrou terapií. Sára se po sedmi letech možná rozhodla, jak dál naloží s vlastním životem. Příběh s otevřeným koncem - třeba Sára zúčtuje s vlastní minulostí a možná, že bude mít sílu posunout se dál, kdo ví...
Kniha se mi z hlavy jen tak nevymaže, silné téma k přemýšlení.

29.09.2019 5 z 5

Arabská dcera Arabská dcera Tanya Valko

Stejně jako první díl, byla i tato kniha hodně zajímavá.

23.08.2019 4 z 5

Krvavý leden Krvavý leden Alan Parks

Průměrná detektivka, dalo se číst, ale pecka to nebyla. Za velmi často užívané vulgarismy ubírám jednu hvězdičku.

15.08.2019 2 z 5

Vila na Sadové Vila na Sadové Richard Sklář

Zajímavá kniha. Mám ráda, když se děj prolíná ve dvou časových rovinách. Napínavý thriller, někdy až moc podrobně popsané některé výjevy. Bo mi přišla někdy až moc "přitažená za vlasy", ale dočetla jsem a nelitovala.

06.08.2019 4 z 5

Poslední na řadě Poslední na řadě Tess Gerritsen

Jako vždy - skvělá.

11.06.2019 5 z 5

Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Další skvělá detektivka. Napínavé a strhující.

29.05.2019 5 z 5

Když přijde soumrak Když přijde soumrak Nora Roberts

Další skvěle napsaná kniha, kde se prolíná minulost s přítomností. Chvílemi až běžel mráz po zádech. Byla tam i romantika, jak jsem u Robertsový zvyklí. Ke konci měla kniha rychlejší spád a těžko, těžko se od knihy odcházelo.

14.05.2019 5 z 5

Smrtící pronásledování Smrtící pronásledování Brian Harper

Perfektně napsaná detektivka. Z psychologického hlediska bylo zajímavé sledovat myšlenkové pochody masového vraha. Krásně vykreslená příroda na ostrově Pelikan Key. Napínavé, čtivé, rozhodně doporučuji.

29.03.2019 5 z 5

Hod mrtvou labutí Hod mrtvou labutí Ondřej Hübl

V knize je humor, sarkazmus. Dobře se čte.

13.03.2019 4 z 5

Bez viny Bez viny Viveca Sten

Další skvělá detektivka. Líbí se mi prolínání současnosti s minulostí. Napínavé a čtivé. Vrhám se na další díl.

14.01.2019 5 z 5

Ve vyšších kruzích Ve vyšších kruzích Viveca Sten

Dobrá detektivka, trochu překvapivý závěr. Bavilo mě i číst o soukromém životě Nory a detektiva Thomase. Myslím si, že se čtenář nudit nebude.

05.01.2019 4 z 5

Kafe @ cigárko Kafe @ cigárko Marie Doležalová

Kniha mě docela bavila, slušná oddychovka. Zajímavý pohled do zákulisí herectví. Vtipně popsané vlastní trapasy Marie.

15.12.2018 3 z 5

Matné zlato Matné zlato Virginia Cleo Andrews

To nejlepší nakonec, to platí i u této pentalogie. Smutné a krásné zároveň.

03.09.2018 5 z 5

Rubínová zář Rubínová zář Virginia Cleo Andrews

Skvěle napsaná kniha se zajímavým dějem. Vrhám se na další díl.

18.08.2018 5 z 5

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Kniha tak trochu výchovná, tak trochu naivní. Dočetla jsem, ale těžko se ke knize někdy vrátím.

14.07.2018 3 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Další skvělá kniha od Roberta Bryndzy. A ještě lepší než první díl. Autor prostě "zraje". Děj má spád a čte se to samo. Rozhodně doporučuji.

27.06.2018 5 z 5

Zjevení Zjevení Christopher John Sansom

Další úžasná kniha, Úplně mě pohltila, těžko se od ní odchází. Už se těším na další díl.

19.01.2018 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Celkem pěkně zapsaná kniha, ale věřím, že další bude o chlup lepší.

20.10.2017 3 z 5