Artep071 komentáře u knih
Hezký závěr. Celkově je to slabší misteriozní příběh, ale bavila jsem se a docela jsem se zasmála. To oceňuji. Na druhou stranu bych, ale očekávala, že vztahy budou víc propracovanější a mezi Liv a Hennrym to bude jiskřit, nu škoda. Mohlo to být víc vzrušující a i strašidelnější.
Trošku slabší než první díl. Jsem ale zvědavá jak to dopadne.
Děj se hrozně vleče a já nějak ztrácím nadšení ze četby.
V polovině jsem to vzdala ... nějak mě to prostě nechytlo.
Rehv je super a jeho příběh graduje . Celkově tento díl je super a těším se na další.
Podle doporučení jsem si tuto knihu přečetla po 6 dílu. Z a Bella :) krásný... Já si Zsadista oblíbila a jejich linka mě prostě baví ze všech nejvíc.
Poznámky autorky a interviu s členy bratrstva jsou fajn.
Musím se ale přiznat, že mě autorka moc nenadchla. Celkově mi chybí hloubka a pospolitost. Každý díl je zaměřen na určitou dvojici a v dalších dílech již nejsou skoro zmiňované.
Čekala jsem že se bratrstvo bude rozšiřovat, upevňovat a budovat.
Celkově se v příběhu už probíraj ostatní postavy, nato jsem se těšila a užívám si to a proto v podstatě čtu celou sérii, ale Phury??? No tak ten kluk je tady vykreslen jako naprostý zoufalec ... uvidíme jak se to bude vyvíjet.
Pěkný miš maš ale V je super a jeho přátelství s Butchem je opravdu skvělý , Doktorka je super baba až na ten autorčin vývoj postavy to mě tak nějak nesedí. Co už. :)
Butch je super a děsně fajn týpek, jeho Marrisa uf no tak ta se mi tady v tomto díle nijak zvlášť nelíbila.
No podívejme se na drsňáka ...xi xi Bella je super baba a jde si za tím co chce. :)
xi xi no tak to byl trošku úlet ale oba jsou sympatičtí a četlo se to velmi lehce.
Začátek je trochu jednostranný , ale tahle dvojice mě baví a těším se na další seznámení s ostatními.
Hezký a tajuplný příběh. Ale nesedla jsem si z něj na zadek. :)
Posledních pár dílů bylo v podstatě utrpení. Táhlo se to a takový nesmyslný guláš jsem už dlouho nečetla. Zápletky nesmyslné a velice jednoduché. Charaktery plytké, vztahům jsem ani za mák nevěřila a výsledek" pravá láska je v podstatě nahraditelná"! Jsem zklamaná.