Astridka komentáře u knih
Nádherná kniha, která je i bláznivá a naučná. Knihu doporučuji. :D :) :D
Moc hezká kniha s vtipnými ilustracemi. V knize se dozvíš mnoho užitečných věcích.
Další super příběh o Lili Větroplašce a tentokrát o delfínech. Holčičkám CCA 7 let se bude určitě líbit. :D :) :D
Nádherné povídačka, které jsou i vtipné. Knihu jsem bohužel nedočetla, ale hned jak budu mít chut, tak se do toho zase pustím. :D :) :D
P.S. Hlavní hrdinka Klárka se jmenuje stejně jako já. :D
Kniha má hezké ilustrace a hezké seznámení se Starým a Novým zákonem.
Tato kniha je moje nejoblíbenější. Nádherný příběh, který je i promyšlený. Můžu jen doporučit. :D
Příjemné pokračování příběhu. Část kde se vyskytuje paní učitelka Káravá je opravdu děsivá, ale příběh byl super. Trochu neco jiného než 1. díl. :D :) :D
Lili Větroplachová je dívka, která umí mluvit se zvířaty.
Nádherná kniha k zamyšlení, ale i pobaví. Začala jsem číst díky Lili Větroplašce a od tý doby mě čtení neuvěřitelně baví. :D :) :D
Kniha se mi moooc líbila a určitě si přečtu další díly na které se moc těším. :D
Kniha se mi na začátku moc nelíbila, ale už po 30. stránce jsem si ji oblíbila. :D :) :D
Nádherný příběh o dívce, která umí mluvit se zvířaty. :D :) :D
Další super kniha s supr případem. I když patří ktem slabším, stejně se mi líbila. :) Rozhodně doporučuji. :D :) :D
Super zábavná kniha, ve které se dozvíš všechno o skupině Lollipopz. :D :) :D
Od knihy jsem čekala mnohem víc :(, ale i přesto nádherný a promyšlený příběh.
Nádherné čtení před spaním. Tuto knihu jsem četla sestřenici (7 let) a moc se jí ty pohádky líbili a můžu jen doporučit. :D :) :D
Další díl detektivní kanceláře byl sice dobrý, ale patří k těm slabším. Od knihy jsem čekala mnohem víc.
Nádherná, roztomilá pohádka o jednorožci. Bude se malým a začínajícím čtenářkám určitě líbit. :)
Příběh se mi líbil. Už se těším na další díly ze série. : ) :)
Kniha a příběh se mi líbil, ale četla se mi trochu špatně, protože v ní byly pravopisné knihy. doporučuji půjčit z knihovny.