avalonek komentáře u knih
Jako vždy boží.Škoda,že už nikdy žádné nové knihy nebudou..
Tak za prvé,tam kde žiji,tam metro nemáme,takže nevím,co mám dělat až začnou padat jaderný bomby,i když je jasný,že já stejně umřu..A žít v metru a zažívat to co on by mě stejně zabilo,takže já to mám vyřešené hned..Zajímavé čtení,občas místy trošku zdlouhavé a nejvíc akce se nám ukázalo na konec,ale jinak celkem dobrý..
Moc hezké čtení,které mě baví možná i víc,jak dceru..
Já si to užila,celou dobu mě zajímalo,jak to vymyslí a co bude a bylo to celkem zajímavé..vždy mám ráda,když se vrátí i postavy z předchozích dílů.Těším se na poslední díl
Opravdu krásné čtení pro malé děti..Krásná ilustrace a i mě zajímalo,co bude Ťapicka zase vyvádět.
Krásný, krásný, krásný..Ona píše tak krásně.Hlavní dvojice naprosto úžasná.Doufám,že budou další díly o jejích sestrách,to bez toho prostě nejde...
Koukám,že zase budu mimoň,ale pro mě to bylo průměrné čtení,které mi půjčil kamarád,abych se nenudila...Tak účel to splnilo
Bylo to hezké,zajímavé a zase trošku jiné.Celkem jsem si to užila a už se těším na další díly..
Moje oblíbená dvojice a problémy,který zažívá skoro každý pár,který je spolu dlouho.A vždycky si člověk musí uvědomit,že nejdůležitější je spolu mluvit,protože jinak může skončit kvůli banalitě něco,co jsme dlouho budovali a odejít někdo,koho velice milujeme.. Krásné čtení od mě oblíbené spisovatelky
Rozbor bláznivé Hudsonovi hlavy byl kupodivu nejlepší díl z těch čtyř,co jsem četla.Clovek se dozví,proč to všechno dělal a co se mu honilo hlavou.Celkem pěkné a epilog moc pěkný.
Koukám,že jsem měla zase špatnou ruku v knihovně.No nic no,přečtený to mám a už vím,že jednou stačilo..
Sranda, přitažlivost,sex, láska,co víc si přát,já se moc bavila.
Konec dobrý,všechno dobré.Pro mě to bylo celkem utrpení,popisování všeho,co šlo popsat,vzala jsem to hopem a četla nejvíc jen dialogy.Jsem ráda,že to mám za sebou a bohům žel,asi nejsem vyvolená,která by z toho byla úplně vydřená.
Zase přečtený a já chci další díl a hned potom další a další..Já tuhle spisovatelku žeru a Briar a všechny hokejisty..Super,že se tam zase objevili postavy z předchozích dílů,to mám moc ráda.Humoru spousta,sexuální přitažlivosti spousta prostě úžasné čtení..