az007

Klasická Collinsová - velký prachy, mafie, hollywoodské intriky ... Spisovatelka, která mě vždycky pobaví a ráda jí čtu.

Mám tuto knihu moc ráda, protože ji mám spojenou se vzpomínkou na maminku. Ale i jako kniha je krásná, i když je to vlastně smutný příběh. Myslím, že by měla být povinnou četbou na ZŠ, aby se děti naučily finanční gramotnosti a základům hospodaření.

U Tess jsem dost nekritická, protože fakt její styl miluji. Tato kniha patří k těm jemnějším z jejího stylu. Možná proto, že je jednou z počátečních z celé řady, kdy začínala svou fantazii pouštět víc a víc ven. Ale na čtivosti jí to určitě neubralo. Je skvělá a čte se jedním dechem, jako všechny ostatní od ní. Takže za mne určitě ano...doporučuji.

Další z vtipné vyprávění Ivanky Deváté ze života. S humorem jí vlastním, popisuje zahraniční dovolené v socialistické éře. Fakt jsem se bavila.

Tuto autorku mám moc ráda, takže není, co dodat. Už se těším na další knihu od ní a je mi jasný, že stáhnout vedle rozhodně nemůžu. Od ní nelze číst něco špatného.

Úžasná poezie od autora - herce, který se v důchodu rozhodl obodatit sebe i nás poezií. A dobře udělal. Své pocity, trochu melancholie, trochu smutku, trochu romantiky, trochu humoru, zkrátka krásné čtení. A je z toho fakt krásná sbírka, která stojí za pozornost. Mohu jen doporučit.

Trochu odlišná od jejích klasických knih, nicméně stejně skvělá. Není tu silná dvojka detektiv a patolog, ale doktorka a její pátrání po příčině šílených vražd. Hltala jsem ji jedním dechem. Tahle spisovatelka je prostě boží.

Chvilku mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem ji zhtla. Je trošku jiná, než na co jsem od Gerritsenové, ale je dobrá.

Tuhle knihu jsem měla za chvíli přečtenou. Od ní se nedá odtrhnout. Je napínavá i drsná. Fakt je dobrá.

Moje první kniha od této autorky a fakt mě chytla. Napínavá až drsná. Začátek je takový nicmoc než se to rozjede, ale pak to stojí za to... voodoo-černá magie a rituály ... Dost dobrá knížka!

Skvělá kniha, zvláštní a zajímavé téma, které mě docela dostalo. A ten závěr .... naprostá pecka. Něco nečekaného.

Opět další z řady klasických detektivek z pera Klímy. Čtivé, napínavé, pro mne skvělé, stejně jako autor. Baví mi, jakým způsobem téma zpracovává. Je vidět, že ví, o čem píše a že to prostředí zná. Baví mi vložení soukromé roviny Radové do děje, její poměr i vztah s dcerou. Knihy Klímy mám ráda

Kdo zažil devadesátky, bude vědět... Najde postavy, neztratí se v ději... Malinko nostalgie, malinko zvláštní šimrání v žaludku. Ale chvilkama, a to i když mám Klímu ráda, jsem se nudila ve zdlouhavém vyprávění. Ale dočetla a vlastně nelituji. Takže, proč si tuto dobu nepřipomenout očima publicisty, který se snažil vtáhnout do té doby každého, kdo ji nezažil.

Pro toho, kdo má rád Halinu Pawlowskou, to bude další z vtipních, zábavných a humorných "životních" eskapád. Její povídky nemají chybu. Opravdu jsem se bavila. Takže.. Díky, Halino! Opět jste mi pobavila.

Z kraje jsem se nemohla nějak začíst, ten styl psaní byl pro mne jiný. Ale pak jsem se fakt pobavila, zasmála a jsem ráda, že jsem knihu hned neodložila. Je to oddychovka, plná vtipných vět. Myslím, že pobaví každého.

Od M. Cole jsem přečetla zatím jen pár knížek a mám jí ráda. I tahle byla pro mě čtivá. Byla trochu jiná než předešlé, co znám, ale i tak se dala číst. Mě se líbila a přečetla jsem ji skoro jedním dechem.

Haileyho knihy mám ráda všechny. Těžko říct, která je lepší. Jeho knihy mě dokázaly vždycky vtahnout a naprosto pohltit. Doporučuji určitě.