baral

Jedna z nejlepších knížek, které jsem četla. Hned jsem začala číst i druhý díl.Je to až neskutečné na naše poměry co všechno musí ženy v Somálsku vytrpět.

Kniha je úžasná.
Velice poutavý a smutný příběh,je neuvěřitelně kruté jak musí dívky a ženy v těchto zemích trpět. Málokterý člověk má v sobě tolik síly a odvahy bojovat proti mrzačení žen.

Nádherná kniha,v některých pasáží mi připomínala mé rané dětství.

Moc hezky napsaná kniha o drsném životě dětí na ulici.Příběh mě dojal a občas mi i slzička ukápla.Jakmile se do této knihy začtete uvědomíte si jak je život v Africe s porovnáním z naším krutý.
Byla to moje druhá kniha od H. Hindrákové a určitě si přečtu další.
a

Krásný čtivý román,doporučuji si ho přečíst. Když čtu knihy od této autorky,tak mě to vtáhne do děje .Vždy se těším na další jeji vydané knihy.

Další z autorčiných příběhů, které se velmi dobře čtou, mají spád, špetku dobrodružného napětí a romantiku Úžasná kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Kniha se mi líbila a obdivuji ženy které jsou tak silné a dokáží se poprat s neřešitelnou situací.

Kniha se mi líbila skoro stejně jako všechny ostatní.

Dojemný příběh, smutný s dobrým koncem.Přečtený na jeden zátah.

Příjemné čtení a návraty do minulosti.To je moje druhá kniha od paní Körnerové a opět nezklamala.

Nepřísluší mi kritizovat toto dilo,ale od této knihy jsem očekávala víc.

Kniha se mi líbila i když první díl "Květ pouště"se mi více líbil. Mám ráda autobiografie.