Baraliska komentáře u knih
Hezká knížka s hezkým dějem. Moc se mi líbila a přečetla jsem ji ani ne za jeden den. To lecos o ní vysvětluje:).
Je to knížka, která zaujme všechny čtenáře milující romantiku, tajuplno i nebezpečí.
Druhá skvělá knížka ze skvělé série. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Mrzí mě, že tahle kniha skončila takhle rychle, ale aspoň se na další knihu budu těšit o to víc.
Překrásná knížka, která mi vyrazila dech. Zamilovala jsem se do ní, jako do žádné jiné před ní. JE DOKONALÁ až do posledního písmene v ní. V něčem je předvídatelná a v něčem ne a to se mi na ní moc líbí. Nevím, co se tam kdy stane.
Nejdříve jsem se rozhodovala, jestli si ji přečtu, ale teď jsem ráda, že jsem to udělala. Kdybych se předtím rozhodla, že si ji nepřečtu, zabila bych se :D :D :D.
Není to jen knížka, která má jen hezký obal, ale má i hezký obsah:).
Kniha, která mi přirostla k srdci. Zamilovala jsem se do ní. Je to hezká, romantická, zajímavá knížka, která nadchne všechny čtenáře, kteří milují tento žánr. Je předvídatelná, ale které romantické knihy nejsou?
Překrásný další díl. Moc moc se těším na další díl. Zajímalo by mě, jak to s nimi skončí. Doufám, že něco vymyslí a zůstanou tak spolu. Byla by katastrofa, kdyby to bylo jinak.
Zajímavá knížka, od které se nedá odtrhnout.
Ta kniha je tak skvělá, že by si zasloužila deset i více hvězdiček. Jenom pět nestačí. To je moc málo pro tak úžasnou knihu!!!
Zajímavá kniha, lepší než film :) Vůbec mě nezklamala, spíše předčila má očekávání :)
Úžasná kniha. Nic jiného pro to nejde říct. Tyhle dvě slova ji úplně vystihují.
Musím říct, že tedy první díl byl o hezčí. Docela mě dostalo, jak Bradwell umřel. Doufám, že na Pressii nebude moc naštvaný:)
Po dlouhé době knížka, která mě dokázala rozplakat. Jinak jediné, co bych o ní mohla říct je, že je hezká:).
:) Úžasná knížka. Moc se těším, až si přečtu druhý díl. :)
Úžasná knížka. Téhle knížce se nic nedá vytknout. Je úžasná. Je boží. Je nepředvídatelná. I když nemám zrovna L. J. Smith, tahle knížka je jedna z mých nejvíce oblíbených knih.