Barbarita komentáře u knih
Diář jsem dostala k Vánocům a jsem úplně unešená, jak je krásný, barevný a takový "útulný" ❤️ Ale souhlasím, že mi hodně chybí záložka - nevím, proč v diáři není, když v knížce ano...
Úžasná knížka! Chyběla mi nějaká, do který bych se úplně zažrala a týhle se to povedlo.
Jednu hvězdu strhávám jen za docela častý překlepy a místy nesrozumitelnost, možná pak ještě za vleklejší pasáže, kdy byla hlavní hrdinka v nemocnici a lazaretu.
Jinak bezvadný! Dočetla jsem před chvílí a ještě dneska si jdu pro druhý díl :D
Knizka se cetla vyborne, jednoznacne tomu napomahal zvoleny jazyk. Postavy byly autenticke, vse jsem jim verila, to same plati o prostredi. Za sebe bych uvitala pozitivnejsi nadech, vic optimismu, ale chapu, ze jde o surovou realitu bez prikras :)
Tuhle knizku jsem vazne zrala, pamatuju si, ze jsem ji precetla nekolikrat za sebou a pak se k ni jeste vracela :) skvele napsana, vrele doporucuji.
Nekdy ve svych cerstvych nacti jsem ji dostala od mamky, tusim ze k svatku :) byla to prvni knizka, u ktery jsem na konci brecela, dojak jak blazen a dej super, hodne ctive napsano. Tyhle knizky jsem vzdycky milovala :)
Prijemna knizka. Misty me ale silene stvala hlavni hrdinka - nadmiru perfektni, naivni, bez schopnosti rozhodnout se sama. Nekdy vazne jedna jako maly dite, zkousi, co vsechno ji projde, ale pritom s ni ma zrejme ctenar souznit, coz se v mem pripade tedy nedelo. Je mi lito prince a uprimne moc nechapu, co na Americe vidi. Jo a nechapu to lpeni na Aspenovi, mne je teda hrozne nesympatickej :D Ale treba uvidim v dalsich dilech pribeh i z jeho strany.
Jinak mi to pripomina zakulisi souteze Miss, saty a zamek a kralovska rodina jsou tresnickou na dortu, prostredi se mi moc libi.
Prijemny fantasy, popisny pasaze neunavuji, ale presto si pribeh snadno do detailu predstavite, hlavni hrdinka je fajn, nestve vas jeji rozhodovani a dokonalost, jak tomu byva v tomto zanru zvykem. Knizka se mi cetla prijemne, ale bohuzel dlouze, chybel mi tam vetsi hnaci motor, mozna vic napeti nebo zvratu, proste uplne me dej nepohltil :) Na pokracovani se ale chystam.