barca0583 komentáře u knih
Tahle knížka byla moje první česká fantasy a naprosto předčil mé očekávání. Nebyla jsem schopná se od knihy odtrhnout, stále tam bylo tolik věcí, které jsem potřebovala objevovat.
Tato kniha byla pro mě první četbou od autora. Velice se mi zamluvil styl jeho psaní, již od začátku jsem se do děje ponořila a bylo těžké se vůbec odtrhnout. Vřele doporučuji všem nadšencům, kteří mají rádi krimi a nějaké ty záhady.
Druhý díl autorčiny série mě sice nezaujal tak, jako první, ale stále se bylo na co těšit a bylo co objevovat. Tolik nástrah, kterými jsme s hlavní hrdinkou musely projít. Všechny zrady a přátelství.
Tato knížka má moc pěknou myšlenku. Pomoct lidem najít něco dobrého ve svém nitru, ale i navenek. Knížku jsem dostala od jednoho blízkého člověka v době, kdy jsem si nevěřila a byla jsem nikdo. Jenže s Agnes jsem se dokázala znovu nalézt a zamyslet se nad svým životem.
Styl, kterým autorka píše, je velice příjemný a člověk se dokáže do děje vžít, jako kdyby se to vše dělo jemu a on se musel potýkat se všemi starostmi jako Agnes. Moc za tuto knihu děkuji a doufám, že pomůže i dalším budoucím čtenářům!
Tato příručka byla opravdu něco, co jsem nečekala. Bylo tam naprosto všechno, co jsem od Příručky pro Navěky a Nikdyvíce čekala, dokonce i mnohem více. Opravdu mě pobavily části od Hestery a i Castorovy části. Doporučuji přečíst knihu všem, kdo se dostal alespoň ke čtvrtému dílu Školy Dobra a Zla.