Agnes a Zakázaná hora přehled

Agnes a Zakázaná hora
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460369/bmid_agnes-a-zakazana-hora-sXA-460369.jpeg 5 399 399

Agnes série

1. díl >

Agnes žije v pralesním kmeni Magrejů. Lidé z její vesnice se rodí s nějakým neobyčejným darem. Jakmile svůj dar objeví a ovládnou, musí jej na Úplňkové slavnosti předvést a složit přísahu, ve které přislíbí dar používat ku prospěchu celého kmene. Jediná potíž spočívá v tom, že tento slib musí každý Magrej složit do svých dvanácti let, jinak se stane Stínem. Agnes právě oslavila své jedenácté narozeniny. A na rozdíl od ostatních stále netuší, v čem její dar spočívá. Vydává se proto na nebezpečnou cestu k Zakázané hoře. K té stejné hoře, ze které se před pěti lety nevrátil její tatínek.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Agnes a Zakázaná hora. Přihlašte se a napište ho.

JSmerda
včera 5 z 5

Někdy k vám doputuje kniha, která se trefí do vaší nálady/úvah/rozpoložení. Mám doma osmiměsíční holčičku a musím se zamýšlet nad tím, co ji čeká, jak ji budeme vychovávat, co bychom ji chtěli/měli naučit atd. Nejsem si jist, zda tato knížka je pro malé děti nebo spíš pro jejich rodiče, ale mě příjemně pohladila po duši a donutila mě zamýšlet se nad různými tématy výchovy a dospívání. Díky Veroniko

MZielinská
13.11.2024 5 z 5

Knížku jsem před pár lety zhltla jedním dechem. Vždycky jsem pospíchala k dalšímu úkolu. Věřím, že kdo tápe, tady by se mohl najít. Minimálně ho kniha přiměje o tom přemýšlet víc do hloubky.

Lilibeth_Noir
03.11.2024 5 z 5

Je to kniha pro mladé, ale věřím, že i dospělý v ní najde to své.
Fantasy příběh o malé Agnes, která se snaží najít svůj dar, protože každý v jejich kmeni nějaký dar má.
Hodně mě na této knize bavily dopisy od ducha hory, protože ať jsi dítě něco dospělý a snažíš se splnit svůj sen. Tyto dopisy ti mohou mohou pomoci v tom najít sám/a sebe.
Příběh je krásně zakomponován a dohromady vše krásné hraje. Neskutečně moc mě bavila i malá koala Bobo.
Úžasný příběh hledání sama sebe a svého sebevědomí.

Kniha Agnes a Zakázaná hora v seznamech