BarcaStell komentáře u knih
Já miluju holubi a tahle knížka je úžasně ilustrovaná a napsaná.Skvělá určitě doporučuji.️️
Nejlepší knihy ze všech na světě. Další díl byl super napínavý trochu smutný ale fascinující. Už se těším na další díl! A ať pořád tak úžasnej jako ta 1 a 2 ️
knížka byla hezká ale i strašidelná nejvíce se mi líbil první příběh ten byl srandovní a hezký
Knížku jsem přečetla za jediný den. Líbil se mi příběh o tom jak los získal důvěru sám v sebe, i když si na začátku vůbec nevěřil, že by mohl být dobrým králem lesa.
Knížka se mi četla dobře. Líbilo se mi na ní, že tam bylo hodně poučných věcí o bylinách, takže jsem se toho hodně o bylinkách dozvěděla.
Když jsem tuhle knížku začala číst, tak jsem si myslela že mě bavit nebude, ale právě na opak. Tahle knížka je moc hezky napsaná a dobře se čte, mě osobně se moc líbila, nevím jak ostatním, ale klidně bych si ji přečetla znova.
Tohle je moc hezká knížka, když jsem ji začala číst tak jsem si myslela že se mi líbit nebude, ale právě že na opak.
Je to hodně zajímavá knížka. Přijde mi zvláštní, že se A probudil každý den v těle někoho jiného a prožíval tím život z pohledu někoho cizího. Kniha je psaná velice čtivě, doporučuji pro čtenáře fantasy.