basicallyvendy komentáře u knih
Kniha se skvěle četla. Hned na prvních stránkách, kdy se Tris přidala do Neohroženosti jsem se do Tobiase zamilovala.
Stále přemýšlím, do jaké frakce bych šla já a co bych v simulacích dělala.
Těším se na další díly.
Knížka se mi líbila. Nebyl to jen sex sem, sex tam. Mělo to svůj příběh.
Každopádně mi vadilo pár věci. Anu bych vážně někdy kopla, protože se chovala jako malé dítě. Orgasmy jako na běžícím páse bych také vynechala. Ale pořád je to erotický román, tak co nadělám. Opakování slov a vět mi také dost vadilo.
Jinak mě kniha naprosto pohltila. Je to skvělá oddechovka, i když je kniha až příliš nereálná. Další díly se mi také líbily.
Knihu jsem ze začátku odsuzovala, ale dala jsem ji šanci a nelituji toho.
Neskutečně emotivní příběh. Kniha mi otevřela oči, ukázala mi, jak těžké to mají někteří lidé a že mé problémy nejsou vůbec nezvladatelné.
,,Mám sto sedmnáct dnů, během nichž musím Willa Traynora přesvědčit, že má proč žít."
Musím říct, že ačkoliv byl Will takový, jaký byl, v těch pár stránkách knížky jsem se do něj zamilovala. Dala jsem do té knížky část svého srdce a nechám ho tam, protože knížka je skvěle napsaná, vykouzlila mi úsměv na tváři, ale dala mi také pěkně velkou dávku slz.
,,Clarková, nebuď jen šedivá myš. Cestuj, užívej si života a nebraň se ambicím."
Ze začátku jsem s knihou bojovala. Dlouze popsané podzemní chodby, které jsou stále stejné a tak podobně. Chvíli mě mátly i přechody mezi myslí Wandy a Melanií.
Každopádně kniha se mi velmi líbila, o tom, že je Steph dobrá spisovatelka mě přesvědčila už u Ságy; Twilight.
Je to skvělá kniha, která se skvěle čte. Líbil se mi ten smutek střídající se se smíchem. U této knihy jsem jednoduše nevěděla, zda se smát, nebo brečet. Od půlky knihy se mi spustil pláč, který jsem ani po dočtení nemohla zastavit. Ten konec. Vůbec jsem to nečekala. Tak moc jsem si přála, aby byl můj výtisk jiný, než ostatní. Bohužel. Zázraky se nedějí. Tak moc jsem doufala v jiný závěr.
,,Svět není továrna na splněná přání."
Této knize děkuji. Prožila jsem s ní Naši nekonečnost. ,,Některá nekonečna jsou větší než jiná nekonečna."
Je absolutně neuvěřitelné, jak skvěle dokázal muž popsat pocity ženy. Nemocné ženy. Smekám klobouk Greene.