Basta1912 Basta1912 komentáře u knih

To To Stephen King

Nejlepší tv horor (s Timem Currym v hl. roli) - z tohoto popudu jsem si knihu kdysi dávno koupila a začala tak s knižní sbírkou :D a posedlostí horory. Parádně napsané - nejlepší Kingova kniha

15.10.2017 5 z 5

Colorado Kid Colorado Kid Stephen King

Slibný začátek - očekávala jsem od Stephena alespoň šokující závěr. Jinak ale moc pěkně napsané, čtivé, vtáhne do děje. Samotný příběh má ale možná větší potenciál, než autor využil.

15.10.2017 3 z 5

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Dle mého Brownova nejlepší kniha. Anděle a démony jsem dostala od kamarádky k Vánocům s tím, že se jí líbila obálka. To jsem se zhrozila, protože sama si nekoupím téměř nic, co si předem nepřečtu :P Ale jakmile jsem začala Anděle číst, totálně mě to rozsekalo a konec byl prostě úžasný!!! Film si ke knížce nemůže ani přičichnout, stejně jako v případě DaVinciho kódu mi film jen ujistil v tom, že knižní předloha je stokrát lepší než filmové zpracování - navíc Tom Hanks jako Landon je totální přešlap
xP Každopádně Andělé a démoni - super!!!!

20.03.2014 5 z 5

Ledovou stopou Ledovou stopou František Běhounek

Kniha mého dětství. Příběh, který mě ovlivnil na celý život a mám takové podezření, že právě tato kniha ve mě probudila lásku k četbě :)

20.03.2014 5 z 5