Batigol555

Velmi krásně zpracovaná kniha o naší cestovatelské osobnosti se spoustou zajímavých informací a fotografií. Určitě si chci přečíst další knihy H+Z.

Krásně zpracovaný příběh o odvaze a hrdinství, který by určitě neměl být zapomenut.
Osudy lidí, které patří do učebnic dějepisu. Nádherné ilustrace, které vtáhli do děje.

Skvělý Hercule Poirot ve svém prvním příběhu. Díky čtenářské výzvě jsem po delším čase oprášil knihu od A.Christie a opět jsem byl naprosto spokojený.

Přestože jsem si v půlce knihy myslel, že znám rozuzlení, starý dobrý Peter May opět nezklamal a zase mě překvapil. Kniha se četla sama, děj měl spád. Stejně jako celá série o Enzovi.

Knihu jsem zařadil do letošní Čtenářské výzvy a vypůjčil si jí od svého syna. Kniha mě vrátila hluboko do mého mládí, kdy jsem četl knihy J.Foglara. Navíc velmi pozitivně hodnotím krásné ilustrace. V budoucnu si chci určitě přečíst i další pokračování. Opravdu povedená kniha.

Zajímavě napsaný příběh s propojením 2 časových linek, za mě lepší než první kniha o Havranovi.

Na začátku se děj knihy odehrává ve 3 časových obdobích. Chvíli mi trvalo než jsem se v postavách zorientoval.
Potom už se kniha četla dobře a měla spád.

Tak tohle byla opravdu otevřená zpověď. Kniha se četla sama. Upřímný pohled do světa tenisu.

Pěkně zpracovaná kniha plná fotografií popisující životy pěti pilotů RAF.

Jiří Padevět mě opět nezklamal. Krásně napsaná a zpracovaná kniha.

Moc dobře napsaná kniha. Neškodilo by ji zařadit mezi povinnou školní četbu, abychom nezapomněli na naše hrdiny.

Zajímavý pohled na válku očima běžného německého vojáka. Kniha se četla velmi dobře.