Bebe2004 komentáře u knih
Mám ráda válečné romány, a proto jsem se rozhodla přečíst si tuto knihu. Celkem se mi líbila, tedy až na smrt její lásky.
Nádherná, dokonalá, smutná a vtipná kniha. Opravdu mě děj dostal. Líbil se mi námět, zpracování, postavy, nemám co vytknout. Pobrečela jsem si, ale také jsem se hodně zasmála. Od knihy jsem v podstatě neodtrhla oči. Kdyby takové byly všechny knihy, svět by byl spokojený. Četla jsem ji už dříve, ale tenkrát jsem byla ještě moc malá a plně jsem nepochopila obsah knihy.
Za mě jednoznačně skvělá kniha. Stihla jsem si pobrečet, ale i zasmát se. Opravdu krásné!
Upřímně kniha mě moc nenadchla, čekala jsem asi víc
Knížka byla celkem pěkná, bylo mi líto, že se Lex rozešla s tím klukem a sváděla vinu částečně i na něj.
Za mě nic moc. Asi jsem čekala něco víc, kniha vlastně ani moc neměla smysl
Tato kniha se mi rozhodně nelíbila tolik jako Den co den. Je to v podstatěstejný děj, jen z pohledu té dívky. Za mě celkem zklamání
Geniální kniha! Nádhera. Ale s očekáváním jsem se podívala na film, ale ten je opravdu strašný. Jiné postavy, hodně zkrácené,...
Klidná oddychová knížka, vtipná, roztomilá, naivní. Za mě dobré.
Zajímavá kniha,ale co to bylo za konec?! Jakože setkání po letech? Celkově hezké, ale konec.
Kniha se mi celkem líbila, ale za mě nejhorší knížka od této autorky. Děj byl moc předvídatelný a ani se mi ten pár nakonec nelíbil.
Pohled z druhé strany se mi nelíbil tolik, jako Dívka odnikud, ale přesto zajímavé čtení.
Knížka se mi moc líbila. Od začátku jsem fandila tomu druhému z bratří, i když se mi líbilo, jak k soběstím prvním neseděli.
Mě se to líbilo, dobrý nápad o telefonátu. Bylo mi hned ze začátku jasné, že nakonec ti dva skončí spolu, ale trochu to tam komplikovala ta dívka. Jinak zajímavý nápad a dobré oddychové čtení.
Kniha byla celkem zajímavá. Četla jsem ji hned po přečtení knihy Fangirl a čekala jsem něco trochu víc. Každopádně ze začátku nic moc, ale časem jsem se do knihy vžila a oblíbilapředevším Baze.
Chtěla bych se zeptat, jestli už vyšla kniha ,,Chytrý holky nebulej"?