Belleatrice Belleatrice komentáře u knih

Eragon Eragon Christopher Paolini

Tahle kniha byla opravdu neoriginální. Miluji fantasy, obzvlášť ve které jsou elfové, ale tak nesympatické elfy jsem ještě nezažila. :D Konec okopírovaný z LOTRa a u některých jmen jsem měla pocit, že autor flákl hlavou o klávesnici, hlavně co se týkalo jazyka a tak. Jediné co oceňuji je věk autora a jeho fantazie, avšak na mě málo vypracovaná kniha. :)

15.07.2016 2 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Naprosto neuvěřitelný skok oproti prvnímu dílu. V téhle knize byla jedna akce za druhou, tudíž žádná nuda. Docela dost překvapivých zvratů, ale stále mám pocit, že autorka nemá svůj vlastní styl psaní...

30.10.2016 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Tahle kniha je pro mě dokonalá. Pár chyb se všude najde, ale to, jak se celá kniha vyvíjí mě naprosto dostalo. Autorka bezvadná a hlavní hrdinka je mi neskutečně sympatická. Dokonce ani nevim, jestli je lepší Dorian nebo Chaol. Pro jistotu fandím oběma pánům ;)

20.08.2016

Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Tato kniha mě vtáhla do děje hned na první stránce a na poslední mě vykopla ven jako dítě, co právě přišlo na svět. Sice se zdá, že příběh není tak originální, ale hlavní postavy jsou nevypočitatelné, a tak se člověk nenudil. Jedno však autorka nezvládla a to popis okolí. Kdyby nebylo mapy v knize, vůbec bych si Šerosráz nedokázala představit. Nicméně, potřebuji druhý díl. Okamžitě.

20.08.2016

Vraždy podle Grimmů Vraždy podle Grimmů Craig Russell

Knihu člověk přečte jedním dechem. Velice se mi líbily vraždy a vrahův pohled, ale nesympatická hlavní postava vyšetřovatele, který je na můj vkus až moc velká citlivka. Konec mohl být trochu delší a autor naštěstí nedal do poslední chvíle vědět, kdo je vrahem, jinak bych to asi jen tak nedočetla.

30.07.2016