Beovulfak komentáře u knih
Zatím jsem u strany 200 a začínají se mi ježit vlasy :D :D Asi jsem se do toho moc zažrala :D
Tak nevim..napsaná je dobře, myšlenka příběhu taky dobrá, ale je to nedotažený. A navíc ty erotický scény nejsou ani erotický, jako spíš nechutný. Lituju, že jsem ji četla. Fakt fuj.
Ten konec! To bylo něco...koukala jsem na to blázen, a čekala, kdy skončí ta simulace...
Kraťoučká knížka, což je škoda, protože byla napínavá jak kšandy:-) Místy jsem se u ní dost bála. Uvítala bych pokračování u tak náhlého konce.
Lehce slabší, než první díl. Nelíbil se mi Tobias, přišel mi jako ufňukánek a lezl mi na nervy. Nemám ho ráda, líbí se mi tajemný drsňák Čtyřka.
úžasná...prost úžasná:-) lituji, že série tímto končí..
Naivní zápletka s lehce retardovanou hlavní hrdinkou, která prakticky jen čeká, až ji někdo zachrání. Tahle kniha mě vážně zklamala, je prostě odfláknutá.
Dobře napsaná kniha, zábavná, čtivá..Bohužel vrah mi byl jasný ještě dřív, než k samotné vraždě došlo. Ale co mi vadí je zamindrákovaná, ušmudlaná šedivá myš Nicholová a její otec Nicholov z Československa. Tím si to u mne prostě zkazila.
Na tuto sérii jsem se velice těšila. Bohužel mě zklamala už první kniha, pravděpodobně proto, že už dávno nejsem cílová skupina 16+. Přesto je to čtivé, místy zábavné, pro mne bohužel jen do míst, kde se dostávám ke čtení o sídle Manderley a zmínce o otevření turistům...pak následuje zmínka o mrtvé babičce Rebecce.. Doporučuju přečíst si knihu Mrtvá a Živá (Daphne Du Marier). Ještě teď přemýšlím nakolik to mám brát jako inspiraci, a nebo rovnou kopírování.