Beovulfak Beovulfak komentáře u knih

Šedý král Šedý král Susan Cooper

Musím se přiznat, že jsem nedocetla. U tohoto dílu mi došla trpělivost a prostě jsem s tím sekla.

07.10.2022 2 z 5

Myš Bláža na cestě za blahobytem (Malované čtení) Myš Bláža na cestě za blahobytem (Malované čtení) Jarmila Léblová

Sebevražda v dětské knize? Co to sakra jako je?!!

25.08.2022

Město schodů Město schodů Robert Jackson Bennett

Pěkné. Styl mi hodne připomínal Terryho P.

19.07.2017 3 z 5

Armada Armada Ernest Cline

Vcelku zábavná oddychovka.

16.07.2017 3 z 5

Podsvětí - Artefakt Podsvětí - Artefakt Kristina Hlaváčková

Opravdu povedené. Jen mám pocit, jako bych četla již druhy díl, a ne první. Možná je to záměr, rozhodně to ale není na škodu. Moc se těším, jak se děj vyvine v dalšíh dílech, ve které doufám.

15.07.2016 5 z 5

Soudné sestry Soudné sestry Terry Pratchett

Super!

08.01.2016 5 z 5

Zlatodějové (trojkniha 1., 2. a 3. díl) Zlatodějové (trojkniha 1., 2. a 3. díl) Jan Bauer

Kniha moc pěkná, jen ty hrubky...ach jo.

31.12.2015 5 z 5

Původ Původ J. T. Brannan

Musim říci, že me bavil námět. Ale tak naivní knizku jsem dlouho nečetla. Nebudu prozrazovat.

22.10.2015 2 z 5

Divoké karty I Divoké karty I George R. R. Martin

Totální zklamání...

09.07.2015 3 z 5

Vodní labyrint Vodní labyrint Eric Frattini

Zatím jsem zhruba v polovině, a kniha se mi fakt líbí...první, co mě napadlo, bylo, že je jako od Browna...Tu kritiku tady nechápu. Jedinou vadou je velké množství překlepů, ale ty jsou v poslední době ve všech knihách. Ovšem, autor za ně nemůže. Prozatím dávám 5*. Uvidíme, až jí zdolam celou.

08.07.2015 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Na straně 102 jsem objevila asi nové slovo: "plýst". Zatím jsem nedočetla, ale jsem zvědavá, kolik podobných novotvarů ještě objevím. Ale jinak se mi kniha moc líbí.

12.06.2015

Já, robot Já, robot Isaac Asimov

Jedna klasická, která je zábavná i poučná. Doporučuji přečíst všem.

18.05.2015 5 z 5

Robokalypsa Robokalypsa Daniel Howard Wilson

Není to zrovna vrcholné dílo, ale je to kniha čtivá a zábavná, takže účel plní dokonale. Moc mě baví.

18.05.2015 4 z 5

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

Přes negativní komentáře jsem si knihu koupila a udělala jsem dobře. Líbila se mi moc, nemohla jsem se odtrhnout.

11.05.2015 5 z 5

Eden Eden Helen Douglas

Teprvě jsem Eden rozečetla, mám za sebou asi 20 stran, a z nich neodbytný pocit silné inspirace Twilight ságou. Ne, že by mi to uplně vadilo, ale mám tím pádem tendenci srovnávat a na Stmívání to prostě nemá.
-------------------------------------------------------
Tak dnes jsem dočetla, a trochu si vylepšila názor. Nakonec to není tak průhledné, jak se zdá, konec mi přišel sice trochu useknutý, ale stejně se mi líbila. Předpokládam,že bude pokračování.

31.03.2015 4 z 5

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

Slabší, než první díl. Miluju knihy s touto tématikou, přesto jsem se těšila, až to budu mít za sebou. Námět super, ale tak obšírně okecaný...vlastně ani nevim, co se dělo. Ztrácela jsem se v množství postav.

31.03.2015 3 z 5

Encyklopedie předpovídání budoucnosti Encyklopedie předpovídání budoucnosti Eva Shaw

Výborná pomůčka každé věštkyně :-)

28.03.2015

Bylo nebylo Bylo nebylo Odette Beane

Seriál neznám, ale kniha byla perfektní. Skvěle promyšlený příběh, napsáno s elegancí a lehkostí, krásně se to četlo, přečetla jsem jedním dechem. Super knížka.

08.03.2015 5 z 5

Kelt Kelt Lada Jánská

Zrovna vrcholný literární zážitek to neni, ale líbil se mi námět a knížka mě bavila. Druhý díl si taky přečtu. Myslím, že by si zasloužila 3 a půl hvězdičky, ale půlka se dát nedá, tak zaokrouhluji :-)

05.03.2015 4 z 5

Mapa času Mapa času Félix J. Palma

Moc pěkná knížka. Vždycky, když jsem myslela, že vím, jak to bude dál, nastal zvrat a vše bylo jinak. Určitě jsem ji nečetla naposledy.

02.03.2015