beruzzka beruzzka komentáře u knih

Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

mohlo to byt klidne o tu treti cast kratsi. libila se mi moc myslenka, mlada divka, potrebuje utect z domu, ackoliv pribeh otce, ktereho nemuzou nechat vterinu samotneho? proc?
ale to dal? prilis se to vleklo, az moc naivni pribeh.

29.01.2022 3 z 5

Andílek Andílek Mary Kubica

moc se mi kniha libila, cetla se jednim dechem a obcas jsem se kvuli ni vzdala par hodin spanku. a to delam jen pro dobre knihy. Hodna holka jsem cetla asi rok zpet a stale si cely dej pamatuji, byl skvělý jako tato kniha

07.01.2022 5 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Bezvadna oddychovka, cetlo se skvele

17.04.2021 4 z 5

Ranní přání Ranní přání Natascha Lusenti

Do pribehu jsem se nejdriv nemohla zacist, trvalo mi to dlouho, ale jsem rada, ze jsem vytrvala. Nakonec se mi moc libil a cely zaver byl prekvapivy a krasny

30.08.2020 4 z 5

Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Libila se mi prvni polovina, ale od chvile, kdy se dostane z ostrova to slo dolu, jakoby vlastne uzasne tema, ctivou zapletku nekdo vzal a prepsal... uplny konec nebyl asi taaak zly, ale neco tomu chybelo, nebo to mozna bylo priliz dotazene, uzavrene.. nehodnotim uplne zle, rozhodne se kniha dobre cetla, ale cekala jsem vic

31.07.2020 4 z 5

On On Elle Kennedy

Dalsi prumerna eroticka kniha, cetla se dobre. Co na ni bylo ale jine, byla zápletka dvou kluku. Myslim, ze je opravdu dobre, ze takove knihy jsou. Protoze je to volba kazdeho z nas, zda bude cist romany o holce a klukovi nebo dvou klukach. Stejne tak by to melo byt i ve spolecnosti a doufam, ze takove knihy tomu napomuzou. Osobne me cist o gay sexu moc nevzalo a pro priste vynecham :-)

20.07.2020 3 z 5

Skandál Skandál Sandra Brown

tohle je presne ta kniha, ktera musi byt dlouha, aby jste si pak cely pribeh i konec vychutnali.
konecne po dlouhe dobe ctu knihu, kde hlavni postava neni hloupa a cely pribeh ma bezva spad

09.05.2020 5 z 5

Knížka Knížka Hervé Tullet

takovou knihu jsem jeste v ruce nemela. dceru bavi uz od roka a pul a da se tim zabavit na dlouhou cestu v metru apod. ted se diky ni uci zakladni barvy a za cas zvladne i vpravo a levo :-)

20.09.2019 5 z 5

Pošťák Myšák doručuje Pošťák Myšák doručuje Marianne Dubuc

Pošťák Mysak je u nas oblibena kniha, dcera (2roky) se zatim bavi poznavanim zviratek a me zase bavi vtipne pojeti, dum much ve tvaru hovinka, cedule wanted na straku atd :-) textu je minimum a to me nuti vymyslet pribehy a popisovat obrazky

04.09.2019 4 z 5

Zachránila mě slza Zachránila mě slza Angele Lieby

Dechberouci pribeh Angele, ktera prezila neuveritelne

10.04.2019 4 z 5

Sleduj mě Sleduj mě A. V. Geiger

Rozhodne jedna z nejlepsich knizek posledni doby.
pribeh se cte sam, ani na chvili me knizka neprestala bavit a do posledni stranky by me nenapadlo, ze to takto skonci

07.03.2019 5 z 5

Pohozené kšandy kamaráda Standy Pohozené kšandy kamaráda Standy Dagmar Kýrová

Uzasna knizka! Bezva obrazky, jsem nadsena :-)

18.04.2018 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Pravdou je, ze takovy pribeh jsem jeste necetla, ze se mi libilo, ze je to ze zivota, ze to ma skutecny dej, neco, co se muze stat, a libilo se mi, ze ke knize byly na youtubu pisnicky, ale to je tak vse.
Strasne se to vleklo, ta zaverecna scena byla hrozne dlouha a blba, za me bylo Beznadeje mnohem lepsi a ctivejsi.

09.03.2018 2 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Když jsem knihu viděla v knihovně, říkala jsem si: sakra to mi od Collen něco uniklo? Pustila jsem se tedy do čtení ale stranu od strany bylo jasnější, že už jsem to četla. Dočetla jsem celou knihu a tedy hodnotím ji snad jako nejslabší, co jsem od autorky četla.

21.07.2024 4 z 5

Obecná teorie zapomínání Obecná teorie zapomínání José Eduardo Agualusa

zaujal mě název i trochu "exotika" místa děje. Líbilo se mi konečné propojení všech osudů i dobrý konec.
Zasmala jsem se, když vedlejší děj popisoval muže s cvičeným hrochem a hlavní hrdinka -Ludo, stran všeho, psala, že už blázní, když vidí na balkoně sousedního domu hrocha.

09.04.2024 4 z 5

Chci tě slyšet Chci tě slyšet Alexandra Soldánová

Jako na českou knihu to nebylo tak zlé, ale některé časti byly příliš přitažené za vlasy. - celý vztah za 2 týdny? dovolená v Táboře? Prostě kniha která nenadchne, ani neurazí.

26.01.2024 3 z 5

Tajemná kráska Tajemná kráska Sophie Barnes

Naprosto příšerná kniha. Děj se neuvěřitelně vlekl a nic se tam vlastně nestalo. Vedlejší zápletku autorka střelby úplně vynechala a nevyřešila a polovina postav měla jen jméno a žádnÿ charakter.

21.01.2024 1 z 5

Sem s tím Skotem Sem s tím Skotem Suzanne Enoch

Příběh Colla byl skvělý, pohled do jeho duše i celé završení serie se četlo samo a od knihy se nešlo odpoutat.

07.01.2023 5 z 5

Dobře utajený Skot Dobře utajený Skot Suzanne Enoch

Nejlepší díl serie, líbilo se mi odkládání tajného plánu až do konce knihy. Líbila se mi i postava Adena.

07.01.2023 5 z 5

Všude samý Skot Všude samý Skot Suzanne Enoch

Ze serie asi nejslabší díl, ale pořád hodně dobrý.

07.01.2023 4 z 5