Bet komentáře u knih
Cassian je můj hrdina ;) velmi jsem si ho oblíbila. Děj této knihy mě upoutal, teším se na další díl.
Já můžu jen říct vau. Chvílema jsem snad ani nedýchala, přečetla jsem jí za den. Kdo by čekal na takovou zápletku ;o) nemůžu se dočkat pokračování.
Na tuto knihu jsem se opravdu těšila.Bohužel jsem byla pěkně zklamaná.
Já si také myslím že tato kniha patří mezi nejlepší. Je dokonale popsáno jak se cizí lidi chovají, když vidí dospělého co není mentálně v pořádku (znám to). Jsem ráda, že jsem si tu knihu přečetla vyvolala ve mě silné pocity, smála jsem se a také plakala.
:-))))))
Nechci to srovnávat s Padesáti odstíny, myslím si že obě knihy mají něco do sebe. Kniha je lehká na čtení, pohodová ani chvilku jsem se nenudila. :-)))
Opravdu tento díl byl nejhorší, do 276 strany jsem se nudila. Zachránil to závěr tam se něco aspoň dělo.
Četla jsem jí na střední musela jsem se nad ní zamyslet,přečetla jsem jí jedním dechem. Stojí to za přečtení :-)
Myslím že patří mezi naše klenoty. Svatební košili je prostě nej nejlepší :-)
Hned od začátku mě kniha zaujala, akce hned v úvodu a Will super. Také Xander stojí za hřích (můj názor chy). Kniha je čtivá, povedená a konečně něco jiného než upíři :-)
Kniha mého dětství povině jsem jí musela číst u babičky :o)
Kniha mého mládí milovala jsem jí,četla jsem ji několikrát :o)
Přečteno jedním dechem. Druhý díl je lepší než první, děj je mnohem zajímavější, hlavně ten konec. Už se nemůžu dočkat třetího :o) dílu