Bet komentáře u knih
Klidné a pohodové čtení Aféry jsem si oblíbila krásně se u nich odpočívá ;-)
No nejslabším díl této série, byl velkým zklamáním. Myslím si že byl zbytečný. Jinak tato série je je moje srdcovka ;-)
Kniha se mě libila přečetla jsem ji jedním dechem. Je to oddechovka nekonečná láska ;-) kdo by si o ní nechtěl přečíst :-D
No začátkem jsem se musela prokousavat, pak se příběh zlepšil. A konec jo ten se mě líbil. No na stylu psaní je vidět ze to psala 16ti léta. Jen mě tam vadili ty medvědi co to mělo být?
No tak ja jsem u této knihy trpěla asi dvakrát jsem ji odložil, znám lepší díla od této autorky.
Musím říct že tento díl se mě líbil asi nejvíce. Je to oddychovka na odpolední čtení :-)
Přečetla jsem ji jedním dechem. Musím říct že tato kniha byla nejlepší ze série ;-)
Tak tato série nezklamala knihu jsem zhltla jedním dechem. Kloubouk dolů před autorkou ;-)
Hned jsem se do knihy zamilovala děj je super nemůžu se dočkat dalšího dílu ;-)
Podle mě super díl. Samozřejmě jsou tam části, kde America leze dost na nervy. Ale co si budem povídat Maxon není svatoušek. Když jsem četla tu část se Celestou tak jsem jen zařvala CO? Byla jsem na pláži tak se dost lidí leklo :) Chápu že chce mít pojistku, ale že až tak.
Musí se nechat, že Kiera si s náma pěkně hraje :)
Na třetí díl se moc těším :)
No kdo by si nezamiloval Mattea :) podle mě Svedená byla mnohem lepší než Ztracená. Mě tedy víc bavila. Opět jsem jí zhltla jedním dechem. Kathryn co dodat jen tak dál ať se máme na co těšit.
Vše doporučuji:)
První dvě knihy jsem přečetla jedním dechem :) tedy mě však něco chybělo, ale nevím co i když příběh byl poutavý.
Přesto je to pohodové čtení a já si krásně odpočinula. Právě jsem dočetla 4 díl a ten byl .......... :)
Konečně jsem se dočkala :) Přiběh Eleiny a Neila jsem si opravdu zamilovala moc mě to bavilo. Zápletka mě bavila, Rain se to opravdu zase povedlo.
Já jí měla jako dovolenkové čtení, je jednoduchá nemusíte u ní moc přemýšlet. Jsou tam i vtipné pasáže, jen mě zklamal konec moc se to tam dlouze protahovalo. Ale jinak mě kniha bavila :)