Bet Bet komentáře u knih

Selekce Selekce Kiera Cass

Úplně jsem to zhltla nemohla jsem se odtrhnout. Moc se mi líbí styl jakým to je psané.Je to velmi chytlavá kniha :) líbí se mi tam moc postava Ameriky i když na můj vkus dost brečí. To mi zase vynahradí jeho výsost je to můj oblíbenec :) zato Aspena nemusím. Moc se těším na pokračování :)

09.11.2014 4 z 5

Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Já musím říct, že jsem knihu také zhltla. Podle mě je fakt skvělá, zajímavý je i styl jakým autorka knihu napsala. U prvních dvou dílů nemám co vytknout, můžu jen před autorkou smeknout klobouk. :)
Třetí díl mě trošku nudil určité části jsou zdlouhavé. Ale zase se musí nechat zajímavě propracované pasti (autorka musí mít ohromnou fantazii). Hlavně jsem pořád čekala na Peetu a když konečně přišel na scénu tak jsem se modlila aby se uzdravil.
No a konec, Katniss si vybrala dobře já bych se tak také rozhodla. No jo jsem Peetova faninka :)
Můžu jen říct „Šťastné Hladové hry! Ať vás stále doprovází štěstěna!“

Ps.: Už se těším na poslední díl, určitě na něj půjdu.

12.09.2014 5 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Pro mě to bylo velké zklamání :( na knihu jsem se těšila.Použít sníh jako romantickou vložku byl opravdu dobrý nápad. Dokonce si to umím představit sníh, chata a krb to je romantika sama o sobě.Jen mě nesedl styl jak byla kniha psaná. Autorka to myslela dobře, že knihu psala z pohledu obou hrdinů. V tom to podání mě to opravdu nebavilo.Určité scény byli až moc rozepsané,že jsem si říkala ať už to skončí. A to že spal se Sašou tak to bylo hned jasný nechápu proč Syd s toho potom dělá takovou aféru. A poslední kapitoly jsem málem ani nedočetla.

26.08.2014 2 z 5

Třicet nocí Třicet nocí JoAnn Ross

Začátek trochu nudný, ale pak se to rozjelo. Pohodové počtení.

Co o mně nevíš Co o mně nevíš Christine Pacheco

Velké zklamání nuda a nuda.

Nevím o tobě! Nevím o tobě! Judith McWilliams

Velmi zajímavá kniha. A trochu se liší od klasických Harlequin.

Nesplnitelný sen Nesplnitelný sen Emma Darcy

Něco trochu jako popelka. Taková pohodová kniha.

Políbíte mě? Políbíte mě? Sheri WhiteFeather

Tato kniha mě bavila a moc. Zajímavé už bylo to že Lourdes má dvojčátka. Tím byl příběh veselejší a trochu se lišil. A že pán záhadný bude bohatý jsem tušila od začátku, ale co se z něj vyklubalo to jsem opravdu nečekala. :)

08.07.2014 4 z 5

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

Čekala jsem od této knihy mnohem víc a je to pro mne velké zklamání. Popisování prvního víkendu bylo zajímavé. Pak jsem se už jenom nudila druhý víkend jsem trpěla. Málem jsem to ani nedočetla, kniha která začala zajímavě takhle hrozně klesla. Nejhorší byl konec. Natálie a Simon jsou spolu pár hodin a Natálie básní jak jim to spolu klape a jak jsou šťastný. Děs :( Dávám jednu hvězdu jen proto že první víkend byl zajímavý.

08.07.2014 1 z 5

Tajemná modelka Tajemná modelka Nora Roberts

Lehké počteníčko na letní odpoledne :)

Nedokončená záležitosť Nedokončená záležitosť Doris Parmett

Příběh Vanessi je zajímavý a muselo být pro ní těžké vrátit se domů. Jinak je to hezká romantika a pro letní dny je jak dělaná :)

Úhlavní nepřítel Úhlavní nepřítel Catherine George

Pro letní odpoledne je to perfektní počteníčko.

Muž na inzerát Muž na inzerát Roseanne Williams

Na zabití nudy je tato kniha skvělá. Je tedy strašně předvídatelná.

Zamilovaná do šéfa Zamilovaná do šéfa Diana Palmer

Kniha je pohodová. Jen je asi nereálný jak Violeta přecházela z práce do práce.

Sousedská výpomoc Sousedská výpomoc Diana Palmer

Knihy Diany Palmer mám ráda. Příběh je zajímavý a mám ráda a to prostředí kolem.

08.07.2014 3 z 5

Magická přitažlivost: Nevídaná proměna / Nepřítel, nebo milenec? / Dvojí svatba Magická přitažlivost: Nevídaná proměna / Nepřítel, nebo milenec? / Dvojí svatba Diana Palmer

Pohodové počteníčko, na letní dny :)

08.07.2014 3 z 5

Svedený ďábel Svedený ďábel Amanda Quick (p)

Krásná odpočinková kniha :)

15.05.2014 3 z 5

Placená společnice Placená společnice Amanda Quick (p)

Pěkný příběh moc se mi líbila :)

15.05.2014 3 z 5

Dáma ve věži Dáma ve věži Amanda Quick (p)

Tak tato kniha nepatří mezi mé oblíbené příběh mě neoslovil.

15.05.2014 2 z 5

Ohnivý kruh Valentino Rossi Ohnivý kruh Valentino Rossi Rick Broadbent

No já jsem měla knihu dostat loni k narozeninám. Bylo nám řečeno, že je pár výtisku a vše již zamluvené. A jestli knihu chci tak si jí mám zarezervovat, že další výtisk bude za rok. To se radši naučí, italsky a přečtu si jí v originále a né jen tuto první přeloženou do češtiny.

09.05.2014