Bet komentáře u knih
Byla místa kde jsem se nudila , ale potom místa že jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Příběh je velmi zajímavý.
No co říct :) super a zase super. Druhý díl nezklamal,opět jsem se do něj zažrala. Líbil se mi zvrat na konci knihy nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Mě se kniha také moc líbila a přečetla jsem jí jedním dechem.Zalíbil se mi styl jakým je kniha napsaná. A že je tam menší podobnost s Hunger games? To snad jen na začátku jinak je kniha originální :)
Kniha je moc hezky psaná. Líbil se mi děj, bylo to zas něco jiného a nepředvídatelného :)
Tato kniha nepatří mezi nejlepší, ale určité pasáže jsou vtipné.
Já jsem u této knihy ocenila její vtip i napětí.Jsou tam momenty kdy jsem se opravdu nasmála, ale zároveň tam jsou momenty,kde bych chtěla vědět co se bude dít dál a najednou střih. Bavilo mě číst části s dopisy a smsky. Psát že Robby je úplný Robert Pattinson asi nemusím každé z nás to nějak došlo už podle obrázku.A že se Robby chová sobecky je také jasné. Terry je kapitola sama o sobě chvílemi jsem jí zbožňovala a poté nenáviděla.No popravdě já bych se v určitých situacích chovala úplně jinak, ale to jsem já. Můj hrdina byl Frank a asi jsem si přála aby Terry opustila Robba (jako aby se dala Bela dohromady s Jacobem ve Stmívání,no fandím té druhé straně :))
Podle mě se kniha táhla děj byl předvídatelný. Mám ráda knihy Susan Johnsové, ale tato se jí moc nepovedla.
Kniha byla velmi milé překvapení :) je pohodová a hlavně vtipná, což některým knihám schází. Knihu si určitě zase někdy přečtu :)
Co k tomu říct křížové výpravy,velký požár v Londýně, dobytí Bastily, bitva o Británii, 11.zárí atd..
Joseph Cummins opravdu nabídl nový pohled na historické události.
Kniha je moc pěkná. Je lehká na čtení jen jsou některé pasáže co bych zkrátila. Jinak moc pěkné čtení :)
Ze začátku jsem se trochu nudila, pak však nastal zvrat a nemohla jsem se odtrhnout :)
Musím říct že kniha je zvláštní, ale to jí dělá zajímavou:) a děj je místy i napínavý.