Bet Bet komentáře u knih

Přijdu si pro tebe Přijdu si pro tebe Lisa Kleypas

Byla místa kde jsem se nudila , ale potom místa že jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Příběh je velmi zajímavý.

28.03.2014 3 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

No co říct :) super a zase super. Druhý díl nezklamal,opět jsem se do něj zažrala. Líbil se mi zvrat na konci knihy nemůžu se dočkat dalšího dílu.

20.03.2014 4 z 5

Divergence Divergence Veronica Roth

Mě se kniha také moc líbila a přečetla jsem jí jedním dechem.Zalíbil se mi styl jakým je kniha napsaná. A že je tam menší podobnost s Hunger games? To snad jen na začátku jinak je kniha originální :)

20.03.2014 4 z 5

Pět dní v Paříži Pět dní v Paříži Danielle Steel

Kniha je moc hezky psaná. Líbil se mi děj, bylo to zas něco jiného a nepředvídatelného :)

07.03.2014 4 z 5

Pokušení lásky Pokušení lásky Nora Roberts

Chvílema jsem se nudila, děj knihy mě moc nezaujal.

Náhodný hřích Náhodný hřích Susan Johnson

Mám podobný názor jako psirena souhlasím naprosto se vším.

Dočasná milenka Dočasná milenka Susan Johnson

Tato kniha nepatří mezi nejlepší, ale určité pasáže jsou vtipné.

Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Kniha se mi líbila už se těším na pokračování :)

05.03.2014 4 z 5

Bleděmodře pruhovaný Bleděmodře pruhovaný Tereza Tomanová

Já jsem u této knihy ocenila její vtip i napětí.Jsou tam momenty kdy jsem se opravdu nasmála, ale zároveň tam jsou momenty,kde bych chtěla vědět co se bude dít dál a najednou střih. Bavilo mě číst části s dopisy a smsky. Psát že Robby je úplný Robert Pattinson asi nemusím každé z nás to nějak došlo už podle obrázku.A že se Robby chová sobecky je také jasné. Terry je kapitola sama o sobě chvílemi jsem jí zbožňovala a poté nenáviděla.No popravdě já bych se v určitých situacích chovala úplně jinak, ale to jsem já. Můj hrdina byl Frank a asi jsem si přála aby Terry opustila Robba (jako aby se dala Bela dohromady s Jacobem ve Stmívání,no fandím té druhé straně :))

19.02.2014 3 z 5

Znovu a znovu Znovu a znovu Susan Johnson

Podle mě se kniha táhla děj byl předvídatelný. Mám ráda knihy Susan Johnsové, ale tato se jí moc nepovedla.

14.02.2014 2 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Kniha byla velmi milé překvapení :) je pohodová a hlavně vtipná, což některým knihám schází. Knihu si určitě zase někdy přečtu :)

14.02.2014 4 z 5

Osudové okamžiky dějin Osudové okamžiky dějin Joseph Cummins

Co k tomu říct křížové výpravy,velký požár v Londýně, dobytí Bastily, bitva o Británii, 11.zárí atd..
Joseph Cummins opravdu nabídl nový pohled na historické události.

10.02.2014 4 z 5

Proslulý svůdník Proslulý svůdník Susan Johnson

Kniha je moc pěkná. Je lehká na čtení jen jsou některé pasáže co bych zkrátila. Jinak moc pěkné čtení :)

10.02.2014 3 z 5

Neznámý manžel Neznámý manžel Sylvia Day

Ze začátku jsem se trochu nudila, pak však nastal zvrat a nemohla jsem se odtrhnout :)

07.02.2014 3 z 5

Neuvěřitelný návrh Neuvěřitelný návrh Sara Orwig

Velmi zajímavý příběh moc se mi to líbilo :)

Manželství na chvíli Manželství na chvíli Annette Broadrick

Velmi zajímavý příběh moc se mi to líbilo :)

Noc s nepřítelem Noc s nepřítelem Catherine Mann

Moc krásný příběh :)

Hra na manžele Hra na manžele Amy J. Fetzer

Kniha se mi moc líbila. Zajímavý příběh:)

Megan se vdává Megan se vdává Annette Broadrick

Celkem zajímavý příběh.

Jmenuji se X Jmenuji se X A. J. Molloy

Musím říct že kniha je zvláštní, ale to jí dělá zajímavou:) a děj je místy i napínavý.

30.12.2013 3 z 5