Kdopak je ta zrzka? přehled
Alice Clayton
Ambiciózní třiatřicetiletá Grace Sharidanová přijíždí do Los Angeles splnit si svůj velký životní sen a stát se divadelní a muzikálovou herečkou. Zdá se, že ji nemůže nic zastavit! Je talentovaná, krásná, výjimečná, má zkušenosti i kamarádku s těmi správnými kontakty. A je odhodlaná neustoupit ani o píď! Na své cestě za slávou však nečekaně potká o devět let mladšího Jacka Hamiltona – vycházející hvězdu všemi napjatě očekávaného seriálového trháku s nepřebernou škálou milostných zkušeností, bohatou fantazií a přímo vražednou dávkou sexappealu. Takové kombinaci by neodolala žádná! A tak není divu, že se i Grace navzdory rozumu začne situace vymykat z rukou a vášnivé dobrodružství brzy překročí hranice nevinného románku. Může začínající vztah zkomplikovat Graceinu slibnou hereckou kariéru? Dokážou společně překonat zrádná úskalí slávy? Podaří se Grace obstát v konkurenci zástupů Jackových fanynek? Vyrovnat se s nájezdy senzacechtivých novinářů? A především – budou schopni překonat několikaměsíční odloučení? Zvlášť když se kolem Grace začne ochomýtat její studentská láska Michael. Eroticko-romantický román... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Mladá frontaOriginální název:
The Unidentified Redhead, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdopak je ta zrzka?. Přihlašte se a napište ho.
Na jednu událost je možný nahlížet že dvou úhlů pohledu. Člověk si to pi letec většinou zaonačí do podoby, která mu vyhovuje nejvíc.
Plot se přelejzá, až se k němu doleze.
Jack býk sexy a sladkej, o tom žádná. Graco bych Teda rozhodne neříká, že ji je 33 let. Bavil mě humor, který byl v knize. Celkem příjemně mě překvapilo, že na sex došlo až tak pozdě.
Za mě velice slabá knížka od autorky vůbec nevím jestli chci číst další díl. Grace je sice 33 ale tím jak se furt chválí a chová a mluví mi přijde tak na 15 :/ což není nic moc. Jinak od poloviny knihy jsme se musela nutit abych to vůbec dočetla. Za mě velká nuda a zklamání.
Kniha Kdopak je ta zrzka? v seznamech
sex láska humor erotika cestování Amerika herectví Valentýn
Musím se přiklonit k těm čtenářům, kterým se příběh o dokonalé Grace a ještě dokonalejším Jackovi moc nezamlouval.
Dlouho se mi nestalo, abych četla o tak nesympatické hrdince, která má sebevědomí až na půdu, je naprosto bez chybičky a ještě prožívá jeden orgasmus za druhým.
I její vyvolený " Briťák " postrádal charisma, které je stěžejní u těchto typů knížek.
Stalo se mi poprvé, že mě víc bavilo čtení o vedlejší postavě a tou je Holly, mnohem víc by mě zajímal příběh o ní.