betule3 komentáře u knih
Tento styl mám ráda. Není zde žádný překvapivý děj, ale kniha je velmi čtivá. Doporučuji si přečíst. :)
Léto s Afroditou je příjemná kniha na odreagování. Ze začátku mi chvíli trvalo, než jsem se začetla a pořád jsem si pletla jednotlivé postavy. :D Byly tam slabší chvíle, kdy jsem si myslela, že knihu nedočtu. Moc se mi ale líbil závěr.
Chvíli mi trvalo, než jsem se do knihy pořádně začetla. A i když byl příběh extrémně předvídatelný, tak mě moc bavil. Livie mi je sympatická už od prvního dílu a bylo fajn vidět ji i z jiné strany.
Kniha se mi líbila. Příběh byl poutavý a lehce jsem se vžila do role Kacey. Přesto mi tam něco chybělo. Nevím přesně co, ale kniha mě prostě nepohltila tak, jako to dokáží jiné. Snad budou další díly lepší. :)
Úchvatné pokračování prvního dílu. Když jsem knihu četla poprvé dost jsem se bála, že bude sloužit pouze jako přechod mezi prvním a posledním dílem. Naopak mi přišla ještě obsáhlejší, než první díl. Děj je moc zajímavý a stále se něco děje. Prostě úplně TOP, jako první díl.
Nádherné zakončení trilogie. Selekci miluji a První je snad nejpovedenější. Krásný pohádkový konec, jaké já mám ráda. :)