BetyV BetyV komentáře u knih

Elita Elita Kiera Cass

Krása...Je to další a taky strašně moc úspěšný díl Selekce, který ve mě toho hodně zanechal. Nedávno jsem knížku dočetla a když jsem si to přepočítala, zjistila jsem, že už jsem u Selekce a u Elity třikrát brečela. Někdy jsem si říkala: Americo! Co to sakra děláš! Jsi snad úplně pitomá?! A někdy jse se do ní a do Maxona úplně zamilovala... No prostě krása. Je až skoro neuvěřitelné, jak někdo dokáže napsat tak dokonalou knihu... Všem strašně moc doporučuju!!!!

14.10.2020 5 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

To je asi ta nejdokonalejší kniha, kterou jsem kdy četla... Děj je naprosto, ale NAPROSTO dokonalý... Americu jsem si okamžitě zamilovala, Aspen je celkem fajn a Maxon je dokonalý! Musím pochválit obálku knihy, protože je opravdu krásná. Hnedka jak jsem jí dočetla, chtěla jsem si vzít druhý díl (Elitu) a jen číst a číst a číst. Co jsem četla recenze, psali, že je spíše pro starší. To není pravda!!!! Je mi 12 let a já jsem z toho byla úplně odvázaná.... Strašně strašně a ještě jednou strašně moc doporučuju!!!!!!!!

14.10.2020 5 z 5

Ztraceni v čase Ztraceni v čase Petra Braunová

Moc pěkná kniha. Byla lepší než jsem počítala. Sice někdy trochu smutné, ale takové některé knihy prostě jsou. Jinak všem MOOOOOC DOPORUČUJI!!!! :-)

04.01.2020 5 z 5

Dusty: Kamarádi navždy Dusty: Kamarádi navždy Jan Andersen (p)

Krásná kniha. Začala jsem číst a už mě to nepustilo.:)

31.08.2019 5 z 5

Princ a Skřivánek Princ a Skřivánek Valja Stýblová

Nádherná kniha. Přátelství a láska vždy vítězí, ale bylo to o fous! ;-)

06.08.2019 5 z 5

Můj brácha Můj brácha Valja Stýblová

Opravdu nádherná kniha. Doporučil mi ji táta, že se mu v mém věku líbila a mně se líbila stejně jako jemu. Určitě doporučuji.

07.07.2019 5 z 5

Nezbedný poník Nezbedný poník Rebecca Johnson

Krásná kniha. Moc se mi líbila. Má přijatelně velká písmena a pro malé slečny je jako dělaná. Určitě doporučuji.

07.07.2019 5 z 5