BetyV komentáře u knih
Krása...Je to další a taky strašně moc úspěšný díl Selekce, který ve mě toho hodně zanechal. Nedávno jsem knížku dočetla a když jsem si to přepočítala, zjistila jsem, že už jsem u Selekce a u Elity třikrát brečela. Někdy jsem si říkala: Americo! Co to sakra děláš! Jsi snad úplně pitomá?! A někdy jse se do ní a do Maxona úplně zamilovala... No prostě krása. Je až skoro neuvěřitelné, jak někdo dokáže napsat tak dokonalou knihu... Všem strašně moc doporučuju!!!!
To je asi ta nejdokonalejší kniha, kterou jsem kdy četla... Děj je naprosto, ale NAPROSTO dokonalý... Americu jsem si okamžitě zamilovala, Aspen je celkem fajn a Maxon je dokonalý! Musím pochválit obálku knihy, protože je opravdu krásná. Hnedka jak jsem jí dočetla, chtěla jsem si vzít druhý díl (Elitu) a jen číst a číst a číst. Co jsem četla recenze, psali, že je spíše pro starší. To není pravda!!!! Je mi 12 let a já jsem z toho byla úplně odvázaná.... Strašně strašně a ještě jednou strašně moc doporučuju!!!!!!!!
Moc pěkná kniha. Byla lepší než jsem počítala. Sice někdy trochu smutné, ale takové některé knihy prostě jsou. Jinak všem MOOOOOC DOPORUČUJI!!!! :-)
Krásná kniha. Začala jsem číst a už mě to nepustilo.:)
Nádherná kniha. Přátelství a láska vždy vítězí, ale bylo to o fous! ;-)
Opravdu nádherná kniha. Doporučil mi ji táta, že se mu v mém věku líbila a mně se líbila stejně jako jemu. Určitě doporučuji.
Krásná kniha. Moc se mi líbila. Má přijatelně velká písmena a pro malé slečny je jako dělaná. Určitě doporučuji.