bibi.r komentáře u knih
Styl ilustrací není zrovna můj styl, ale má to jisté kouzlo.
Nějak moc mě to neohromilo, ale zajímavě pojaté téma - Co se děje ve městě v noci.
Daisy Mrázková má neskutečně zvláštní styl vyjadřování. Někdy mi to úplně nesedí a jindy jsem z toho unešená. Tohle je spíše ten první případ, kdy nevím, co si vlastně o knížce myslím.
Je to vtipné a má to nápad.
Radši si dejte pozor, když podepisujete nějakou smlouvu na to, co je psáno malými písmeny. :D
Moc zajímavá záležitost se spoustou malých/velkých úkolů. Pro děti od 7 let.
Malá vtipná záležitost pro malé děti k procvičování barviček i pozornosti. Velmi chválím radu pro rodiče na závěr, jak je možno s knihou pracovat.
Pěkné komiksové dobrodružství. Taková malá jednohubka spíše pro mladší děti - 2. třída.
Velmi pěkná a zábavně napsaná knížka o životě dětí v různých (a velmi vzdálených) koutech světa a to formou dětského vyprávění.
Součástí jsou i mini hry u každé kapitoly a velká stolní hra na konci knihy.
Myslela jsem si, že si přečtu jen některé kapitoly, ale nakonec jsem si s velkým zájmem přečetla knihu celou.
Opravdu moc se mi líbily Čtenářské životopisy.
Zajímavě zpracovaná historie od velkého třesku po současnost. Bavilo mě pročítat si a připomínat, co už jsem z hodin dějepisu zapomněla.
Marku Míkovou teprve objevuji. Tak nějak nevím. Docela se mi to líbilo, ale ten konec (cca poslední 2 kapitoly) mi tam nějak nezapadl.
Ilustrace super :).
Knížka s jednoduchým příběhem pro nejmenší čtenáře k trénování čtení.
Velmi pěkná, interaktivní s posunovacími okénky, otázkami a hlavně i aktuálními tématy (Internetové svět).
Tak tohle bylo o dost slabší než první díl. Autorka tam toho dala strašně moc, ale většinou danou myšlenku či záměr nedotáhla do konce a pak to rychle utla, protože se už blížil konec.
Je to škoda, protože příběh Chálida a Šazí se mi opravdu líbil :).
Velmi zajímavý námět, ale bohužel se mi to nečetlo tak dobře, jak jsem očekávala. Ilustrace skvělé.