bibi.r komentáře u knih
Tohle už bylo trochu přitažené za vlasy, ale zase ve stylu bondovek.
Výborná, výborná... Jamese miluju čím dál víc, i když je takovej holkař :D. A ten konec... No jako v životě, ne vždy se všechno podaří.
Musím se svěřit, že jsem to obrečela, když se to letadlo zřítilo. Jak tam chlapec psal vzkaz tátovi a kdo se z toho chlapce nakonec vyklubal.
Tenhle díl mě fascinoval náhledem do nitra sekty. Vůbec jsem netušila, jak to v takové sektě vlastně funguje. Bylo hodně opravdové, jak hrdinové samotní na chvíli podlehli.
Absolutně jsem se do příběhu zamilovala :). Vtipné, svižné, dobrodružné.
Opět dobře a vtipně napsané, ale už jsem byla namlsaná z Legenda o pistolnici Murphyové, protože už to nebylo úplně ono.
Nejlepší ze všech dílů o Woodmenovic Vildovi. Perfektně jsem se bavila a děcka mi ji trhaly z rukou, když jsem předčítala.
Vtipná, krátká. Vhodná pro čtenáře (9 let), kteří ještě nejsou moc zkušení.
Výborná knížka vhodná pro dětské čtenáře (10 let). Vhodná i pro ty, kteří čtení moc nemusí, protože se jedná o soubor velice krátkých příběhů.
Tuhle knihu prostě miluju, vždycky v ní objevím něco nového, co mě překvapí.
Úžasná kniha. Bylo pro mě zajímavým poznáním, že když člověk nemá možnost srovnávat a utvořit si vlastní názor, tak si může o takových "zrůdách" jako jsou Kim Ir-sen a Kim Čong-il myslet, že jsou to hrdinové.