blanci blanci komentáře u knih

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

kniha pěkná a má strhující děj jen nechápu jak mohla být zařazena do literatury pro děti když je tam tak velké množství erotiky a vulgarizmů !!!! to bych svým dětem nikdy číst nedala.

24.10.2018 4 z 5

Na příkaz dámy Na příkaz dámy Stephanie Laurens (p)

Kniha byla pěkná. Líbilo se mě, že se tam objevují postavy z předešlých knih například vévoda z Wolverstone. K této spisovatelce je příznačné silné a dominantní ženy mám je raději než naivní husičky.Těším se na další díl.

13.09.2018 4 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

Fantastická kniha u které se zasmějete i popláčete....
Nejlepší je 3 díl když přinesou narozená dvojčátka a "úplně náhodou " ve špatném dresu jsou najednou od hořtice, čokolády... a bodýčka v krbu .. plakala jsem smíchy.
Knihu DOPORUČUJI

17.10.2017

Slzy mořských panen Slzy mořských panen Jess Black

četla moje 12letá dcera a moc se jí kniha líbila. Kniha je vtipná i napínavá .

23.09.2017 5 z 5

Nejdelší velrybí píseň Nejdelší velrybí píseň Jacqueline Wilson

Knihu četla má 12 letá dcera moc se jí líbila. Je poučná o pocitech a důležitosti rodiny .

06.08.2017 4 z 5

Zkrocení markýze z Raventhorne Zkrocení markýze z Raventhorne Stephanie Laurens (p)

Dokonalé zakončení jedné generace Cysterů... děj byl strhující se znaky zločinu i lásky.
Nejvíce se mě líbilo zakončení , kde je přesně popsán každý člen rodiny jejich děti a směr v životě.
Těším se jak převezme otěže otce Sebastián Cynster doufám že bude pokračování.

07.03.2017 5 z 5

Pokušení Henrietty Cynsterové Pokušení Henrietty Cynsterové Stephanie Laurens (p)

19 díl je snad nejhorší z celé série. V první polovině jsem přeskakovala celé odstavce. To co se stalo Herriet bylo přesně stejné jako Portii v díle Dokonalá milenka včetně živé návnady.
Takže nuda bez nápadu a pořádného děje. Autorka by už měla přestat psát sérii Cynster

10.11.2016 1 z 5

… a pak ji políbil … a pak ji políbil Laura Lee Guhrke

knihu jsem přečetla jedním dechem . Škoda že romantický konec není více dotažen. Měli spolu nakonec děti a žili šťastně? v dalších dílech se jen píše že Emma napsala úspěšný román.

31.08.2016 4 z 5

Kouzelný jednorožec Kouzelný jednorožec Jess Black

Moje 11 letá dcera byla nadšená kniha ji zaujala od začátku do konce a chtěla koupit další díl což se moc nestává. Líbilo se jí jak Eva nasedla na jednorožce a zastavili zlého krále... vhodná kniha pro holčičky

11.08.2016 5 z 5

Sen porodní báby Sen porodní báby Sabine Ebert

přečetla jsem si všech 5 dílů a byla jsem nadšená. Příběh je krásně vložen do pravdivých dějin a
máte pocit že jste se ocitli ve středověku. Je popisování křížových výprav bylo hodně zdlouhavé
Knihu všem vřele doporučuji.

17.05.2016 4 z 5