Booky84 komentáře u knih
Opět krásná pohodovka, ale předchozí díly jsou přeci jen lepší.
První díl se mi líbil více, ale stejně jsem se smála - kniha opravdu nejen pro děti.
Veselá kniha o strašidlech, během chvilky přečtená a je určitě nejen pro děti.
Kniha se četla lehce, ale ten děj mi přišel přitažený za vlasy.
Občas vtipná kniha jak textem tak ilustracemi.
Úžasná politická kniha, hustá zápletka a ten konec byl pro mne hodně velkým překvapením.
Příjemná a pohodová kniha, nejen pro milovníky knih.
Amerika je obrovský světadíl s rozmanitou a nádhernou přírodou a zajímavou historickou kulturou - např. Mayové a Inkové.
Kromě kultury a přírody tentokrát oceňuji i samostatné kapitoly o náboženství - budhismus, hinduismus a islám.
Další krásná kniha, díky které jsem si mohla "procestovat" část světa.
Jedním slovem - nádhera. Hlavně ty fotografie.
Další čtení o zvířatech a rostlinách, tentokrát druhá část země - hezké fotografie jsou samozřejmostí.
Při pročítání a prohlížení této knihy jsem si říkala, jak je ta fauna a flora na naší zemi rozmanitá a úžasná.
Další fajn čtení a hlavně prohlížení moc hezkých fotografií - nejraději mám místa, která jsem měla možnost navštívit.
Základní čtení o krásných památkách a k tomu nádherné fotografie - líbí se mi mapy, kde jsou jednotlivá místa vyznačeny.
Ač se jedná o velice útlou knihu, tak je plná zajímavých informací a nádherných forografií.
Velice pěkná publikace, u které se mi nejvíce líbí mnoho obrazových příkladů daného slohu - ať už typické stavební části a pak příklady staveb a hlavně krátké popisky. Doplním, že mezi moje oblíbené stavby patří kostel sv. Bartolomějě v Plzni, Karlův most v Praze a kostel sv. Barbory v Kutné Hoře.
Skvělá a čtivá kniha, pohodovka pro všechny milovníky zvířat a hlavně pejskaře, což já už sice nejsem, ale i tak se mi kniha moc líbila a těším se na další díl, ve kterém má být i kočka - jsem zvědavá.