Booky84 komentáře u knih
Nádherné vydání, které přináší opět něco jiného. Neodolala jsem a knihu si koupila, je radost si v ní listovat a zase číst příběh, který se mi prostě nikdy neomrzí a vždy se k němu ráda vracím.
Krásné knižní pohlazení po duši, které vykouzlí úsměv i slzy zároveň.
Za mě nejhorší díl z celé série - hned na přebalu je vyzrazena jedna z důležitých událostí knihy. Polly mě naštvala, ale vlastně nepřekvapila. Co se týká domnělé "vraždy", tak mi evidentně uniklo vysvětlení... Celkově mi přišla kniha prostě nedokončená a jakoby useknutá, škoda...
Vůbec nechápu, proč mi tahle série tak dlouho ležela v knihovně a já kolem ní jen tak procházela bez povšimnutí. Kniha mě chytla, je čtivá a pro mě zase něčím jiná fantasy. Moc se těším na další díl.
(SPOILER) Bohužel za mě se jedná o dosud nejslabší díl z celé série. Přišel mi takový nemastný a neslaný a smrt některých postav mi přišla i zbytečná...
Velmi příjemná a pohodová detektivka, taková stará klasika, kde netečou potoky krve, ale děj se klidně odehrává. Hlavní hrdinové se mi líbí a to díky tomu, jak jsou rozdílní, ale nakonec jim to funguje. Moc se mi líbí i obálka knihy a jsem ráda za kocoura Pluta.
Další příjemné kočičí vyprávění, ve kterém opět prožíváme všední dny obyvatel městečka Pickaxu a jeho okolí. Koko a Yum Yum jsou prostě miláčkové a zároveň i uličníci.
Velmi čtivá a obohacující kniha, nemohla jsem prostě přestat číst, protože jsem byla okamžitě polapena jednotlivými stránkami. Při čtení jsem se usmívala, ale i dojímala, na tuto knihu jen tak nezapomenu.
Další příjemně čtivý díl, který jsem si mohla v klidu přečíst. Moc se mi líbila rozhlasová hra Velká bouře a pošťuchování mezi J. Q. a A. R. je prostě skvělé. Yum Yum byla roztomilá se svým náprstkem. Koko si zase našel nové kamarády v podobě divokých krocanů. :-)
Moc hezké pohádky, které se lehce čtou a vytvoří úsměv na rtech a pohodu v duši. Kniha je doplněna opravdu nádhernými ilustracemi.
Milé knižní pohlazení a hezké zvířecí vyprávění a mnoho dobrodružství. Je krásné, jak spolu zvířátka kamarádí a pomáhají si navzájem.
Čtivá, zábavná a pohodová kniha. Jsem moc potěšena, že jsem na ni narazila. Pohádky miluji a tohlo bylo zase něco jiného, ale velmi povedené.
Milá a klidně plynoucí kniha, kde je vražda jen tak mimochodem, ale to mi vůbec nevadilo. Vždy jsem zvědavá, co vymyslí Koko a jakou neplechu či krádež provede Yum Yum - zklamaná jsem nebyla viz výměna misek se žrádlem a kočičí přehlídka. :-)
Krásná kniha plná pohádek, které se příjemně čtou. Jako v každé správné pohádkové knize je zle boj dobra se zlem, princezny i princové, kouzla atd. Rozhodně stojí za přečtení a doporučuji všem milovníkům pohádkových příběhů.
Opět příjemné čtení, tentokrát se mi i líbilo to pomalé tempo, jak kniha lehce plyne. Koko a Yum Yum jsou skvělí jako vždy a veverky byly moc rozkošné. Polly psala zajímavé pohlednice a J. Q. zase pátrá s kocourovou velkou pomocí.
Je až neuvěřitelné, co vše dokáže autor vymyslet a propojit dohromady. To byla opět šílená jízda s mnoha absurdními situacemi. Jako oddechová kniha velmi příjemné čtení.
Milé čtení, jak to chodí v životě krys. Pohádky jsou tak akorát dlouhé a skrývají i poučení a roztomilé ilustrace.
Příjemné a tak trochu jiné pohádky. Četlo se hezky a lehce, ale pro mě osobně jsou klasické pohádky nejlepší. Ovšem oceňuji autorčinu fantazii.
Roztomilá knižní jednohubka před spaním. Plyšový pejsek byl skvělý. Hledání přítele není vždy jednoduché. Čeština je prostě úžasný jazyk.
Moje první setkání s touto "pohádkou", která mi opravdu sedla k mojí dnešní melancholické náladě. Čtení jsem si užila, ikdyž je konec smutný, ale to k životu patří a mě tak kniha i připadala - prostě ze života, jako kdyby byla psaná dnes.