Kočka, která se zbláznila přehled

Kočka, která se zbláznila
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/2480/bmid_kocka-ktera-se-zblaznila-65a5605d2d9ca.png 4 45 45

Kočičí krimi série

Obyvatelé městečka Pickaxu s napětím očekávají otevření nového knihkupectví. Rozruch budí i chystané uvedení hry Oscara Wildea Jak je důležité míti filipa a především Alden Wade, nový přírůstek divadelního souboru, který má hrát hlavní roli.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

The Cat Who Went Bananas, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočka, která se zbláznila. Přihlašte se a napište ho.

Booky84
03.11.2024 5 z 5

Další příjemné kočičí vyprávění, ve kterém opět prožíváme všední dny obyvatel městečka Pickaxu a jeho okolí. Koko a Yum Yum jsou prostě miláčkové a zároveň i uličníci.

iška
16.07.2023 3 z 5

Možná byla chyba, že jsem pro první setkání s obyvateli Pickaxu zvolila 27. příběh. Když jsem přemýšlela, co o knize napsat, napadlo mne: nenápadná, slušně vychovaná - to se asi ale pro popis knihy moc nehodí. Bylo to prostě takové hodně uhlazené. Hodně o knihách a kočkách, jen velmi okrajově detektivní. Ale má žlutou obálku a to se pro letošní ČV počítá.

Jara.v
05.07.2023 5 z 5

Milý příběh, který prostě plyne bez zjevné vraždy a vyšetřování. Předchozí díl byl podobný. Koko a Yum Yum měli větší prostor a celkově povedené. Tyhle knihy miluju.

Kniha Kočka, která se zbláznila v seznamech