bozena6557 komentáře u knih
Když jsem knihu začla číst tak to bylo spíš jen proto, že jsem zrovna neměla nic jiného po ruce.Ale v půlce jsem se začetla a šla objednávat další díly.Sice zdlouhavé ale velmi dobře čtivé.
Kniha se četla dobře.Uz v polovině bylo znát kdo je únosce.
Sérii zhrnu jako dobrou.Sice zdlouhavou,ale dobrou.Konec mě překvapil čekala jsem trochu jiný ale taky jsem čekala větší psycho.
Třetí díl se četl stejně dobře jako dva předtím.Tak teď už jen vydržet na poslední díl
Trochu déle trvalo než jsem se začetla, ale pak to šlo rychle.Uplně si neumím představit někoho kdo by dal přednost práci před rodinou.
Druhý díl byl dobrý,ale za mě trochu zdlouhavý.Uvidime jak to bude že třetím dílem.
Kniha se četla dobře.Pripravuji se na druhý díl.Doufám, že se bude číst tak dobře jako díl první.
Druhý díl stejně dobrý jako ten první.Bohuzel jen že třetího dílu EDEN se nedočkáme.Psala jsem do YOLI zda vydají třetí díl a odpověď zněla. Že v plánu k vydání třetího dílu bohužel není. Sérii se prodejně nedařilo a z toho důvodu v ní nelze pokračovat. Tak to mě teda pěkně štve nerada mám něco nedočteného.
I druhý díl se četl dobře.Tak se jdu podívat na díl třetí.A doufám že brzy vyjde poslední díl této série.
Série přečtená jedním dechem.Konec se dal očekávat i když za mě by klidně mohl být další díl.