Osobní asistentka přehled

Osobní asistentka https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419873/bmid_osobni-asistentka-eze-419873.jpg 3 240 240

Od prvního dne je osobní asistentce Miny Appletonové jasné, co se od ní čeká. Absolutní diskrétnost. Dvacet let je Christine oddaná služebnice a tichý svědek všeho, co se v Minině životě děje. Den za dnem, rok za rokem tu Christine byla, neviditelná – sledovala, poslouchala a veškerá tajemství udržovala v bezpečí. Místo odměny se ale dočká kruté nespravedlnosti. Ovšem tak vytrvalou ženu, jako je Christine, není radno podceňovat.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Secretary , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osobní asistentka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (87)

Lovana
06.02.2024 3 z 5

Na tuto knihu jsem se velmi těšila, anotace vypadala velmi zajímavě, ale poté jsem bohužel pochopila, proč má kniha takto nízké hodnocení.
Zhruba polovinu knihy jsem se docela nudila, druhá polovina už mě bavila více, najednou mi stránky utíkaly pod prsty a jak jsem se s první části trápila, tak zbytek jsem dala téměř na jeden zátah. Což je ale jen dobře, protože být celá kniha taková jako začátek, tak bych knihu pravděpodobně nedočetla. Ostatně nečíst knihu ve štafetě, tak bych se s ní asi ani tak dlouho netrápila a odložila bych ji dříve, než se příběh rozjel. Na druhou stranu bych zase o tolik nepřišla.
Druhá polovina už mě bavila více a byla jsem tedy zvědavá, jak celý příběh dopadne. Nedokázala jsem si oblíbit ani jednu z hlavních postav, a i proto mě příběh nechával poněkud chladnou. Vůbec si nedovedu představit, že bych se chovala jako Christina a celou dobu jsem čekala, zda se její chování nějak změní.
Bavilo mě střídání současnosti a „minulosti“ a byla jsem zvědavá, jak teda vše bylo a jak to dopadne. Bohužel ani konec mě úplně nenadchl, a přestože jsem se na knihu hodně těšila, tak nakonec jsem byla zklamaná.


Hodnocení 2,75*/5*

bozena6557
17.12.2023 5 z 5

Trochu déle trvalo než jsem se začetla, ale pak to šlo rychle.Uplně si neumím představit někoho kdo by dal přednost práci před rodinou.


Annkag
16.10.2023 3 z 5

Musím dát slabý průměr.
Nedokážu si představit že bych práci postavila výš než svou rodinu.
Nudilo mě to.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (3. týden)

11.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Osobní asistentka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených347x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených2x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst205x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

pomsta thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Renée Knight
britská, 1959
2016  76%Dokonalý cizinec
2020  61%Osobní asistentka